Головна » Статті » Рецепти

Бісквітний рулет за 5 хвилин
Бісквітний рулет за 5 хвилин:

цукрова пудра-1 склянка
борошно 1 склянку
яйця 4 штуки
сіль щіпка
сода 1/2 чайн. ложки (погасити оцтом).

Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо туди форму для випікання, змащену маслом. Збиваємо яйця, додаємо дрібку солі, потім цукрову пудру, підсипаємо заздалегідь просіяне борошно і кладемо соду, погашену оцтом. Виливаємо тісто у форму і випікаємо 5 хвилин. Виймаємо корж з духовки, перекидаємо на чистий рушник, змащуємо зверху варенням або будь-яким солодким кремом і з допомогою рушники згортаємо рулет. Посипаємо цукровою пудрою.

Просмотров: 411
Категория: Рецепти |
| Теги: Рулет, форму

Рекомендовані рецепти:

Угорські булочки з сиром
Прісна корж зі шпинатом
Готуємо пряники
Фісташковий пиріг
Закуска "Грибна галявина"
Повітряні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: