Головна » Статті » Рецепти

Гречаний суп з яловичиною
Гречаний суп з яловичиною:

600 г м'якоті яловичини
1,5 склянки гречаної крупи
1 картоплина
1/2 невеликого кореня селери (я використовувала стебла)
1 морква
1 ріпчаста цибулина
1 ст. л. рослинного масла
1-2 лаврових листа
запашний перець горошком
2-3 зубчики часнику
сіль, перець.

М'ясо промити і нарізати на шматки, залити 2 л холодної води, довести до кипіння і зменшити вогонь. Зняти піну, додати лавровий лист, запашний перець і сіль. Варити до готовності м'яса (1,5-2 години). При необхідності підливати окріп. Гречку обсмажити на сухій сковороді (на середньому вогні), помішуючи, до появи інтенсивного запаху. Всі овочі очистити, нарізати кубиками, обсмажити на рослинному маслі до м'якості. Готове м'ясо вийняти з бульйону і нарізати кубиками. Бульйон процідити, довести до кипіння і всипати гречку. Додати обсмажені овочі, картоплю і м'ясо. Варити до готовності. Потім додати нарізаний часник, накрити кришкою і залишити на 15 хвилин.

Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, перець

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні пряники з начинкою
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Пиріжки з щавлем і яйцем
Святковий торт "Смородинка"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Яблучний штрудель з-австрийски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: