Медовий лосось: 1 філе лосося сіль, перець 2 зубчики часнику олію раст. Соус: 2 ст. л. рідкого меду 2 ст. л. винного оцту 6 ст. л. соєвого соусу 1 ст. л. раст. масла. Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.
|