Головна » Статті » Рецепти

Медовий лосось
Медовий лосось:

1 філе лосося
сіль, перець
2 зубчики часнику
олію раст.
Соус:
2 ст. л. рідкого меду
2 ст. л. винного оцту
6 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. раст. масла.

Рибу чистимо, миємо, обсушуємо, солимо і перчимо. Даємо полежати півгодини. Ріжемо на вузькі смужки. На розігріту сковороду наливаємо трохи олії. Часник придавлюємо ручкою ножа, щоб він луснув і кладемо в масло. Укладаємо рибу шкірою вниз, обсмажуємо до легкої скоринки. Перевертаємо і трохи поливаємо соусом. Потім перевертаємо і знову поливаємо соусом. Так повторюємо декілька разів, поки риба не обсмажиться з усіх боків.

Просмотров: 463
Категория: Рецепти |
| Теги: поливаємо, соусом

Рекомендовані рецепти:

Слойки з бутербродніци
Полунично-фруктовий салат
Бутерброди "сонечка"
Цукерки "Вишневий мармелад"
Свинина по-китайськи
Соус "Бер-блан"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: