Головна » Статті » Рецепти

Бісквітний торт просочений згущеним молоком
Бісквітний торт просочений згущеним молоком:

3 яйця
0,5 ст цукру
0,5 год л розпушувача
ванілін
3 ст л борошна.

Духовку нагріти до 200 градусів. Яйця з цукром збити до густої піни,доб борошно, ванілін, розпушувач. Все акуратно перемішати. Деко застелити папером змащеною маслом і вилити готове тісто,рівномірно. Випікати хв 5-10, в залежності від духовки.Потім готовий бісквіт остудити, просочити згущеним молоком посипати какао,розрізати на рівні квадрати і акуратно скласти.

Просмотров: 646
Категория: Рецепти |
| Теги: згущеним, молоком

Рекомендовані рецепти:

Рис з брокколі
Fougasse - або що таке фугас?
Чізкейк на сметані
"Веселі" мафіни
Лимонно-горіхові млинці
Мафіни з йогуртом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: