Головна » Статті » Рецепти

Сирний пиріг листковий
Листковий сирний пиріг:

для тіста:
150 грамів маргарину,
250 грамів борошна,
1 чайна ложка соди, оцет,
2 курячих яйця,
2 столових ложки цукру-піску
маленька щіпка солі
для начинки-крему:
400 грамів сиру,
1 яйце,
50 грамів вершкового масла,
1/2 склянки цукру
трішечки солі.

Яйця необхідно трохи збити і змішати з вже розтопленим маргарином, після чого додати до цієї суміші цукор і сіль, поступово всипати борошно і додати погашену оцтом соду і замісити тісто, яке необхідно розділити на кілька частин, кожну з яких тонко розкачати і вирізати однакові круглі коржі, які і будуть коржами для пирога. Розкатане тісто ненадовго залишити. Сир потрібно розтерти з яйцем (при необхідності його потрібно перед цим протерти через сито), додати розтоплене вершкове масло, а також цукор і трохи солі. Крім цього в начинку можна при бажанні додати ванільний цукор або ж подрібнену лимонну цедру. На застелений папером для випічки деко покласти корж, щедро змастити начинкою і на неї покласти наступний корж і так далі. Самим верхнім повинен йти корж. Деко з підготовленим пирогом викласти в попередньо нагріту духову піч і випікати при середній температурі (близько 160-170 градусів) протягом приблизно 50-60 хвилин. Готовий вже пиріг вийняти з духовки і накрити злегка вологим рушником — так він буде м'яким.

Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: цукор, Корж

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Манні млинці
Салат з грейпфрутом
Грибний "біфштекс"
Ажурні млинці
Сочні з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: