Головна » Статті » Рецепти

Салат «Принцеса»
Салат «Принцеса»:

Консервований лосось 1 банку.
Лук 1 шт.
Яйця 5-6 шт.
Сир 150-200 р.
2 шт. Яблука
Консервована кукурудза 0,5 банки.
Сіль, чорний мелений перець за смаком.
Сік лимона 1 ч. л.
Майонез 400 р.
Слабосолона сьомга або форель 200-300 р.
Червона ікра 1 ст. л.
2 шт. Яйця перепелині
Крем-сир 3-4 ст. л.
Зелень петрушка і кріп.

Відкрити банку консервованого лосося, злити рідину, видалити великі рибні кісточки і розім'яти рибу виделкою. Цибулю очистити і дрібно нарізати. Яйця відварити, остудити, очистити. Відокремити жовтки від білків. Жовтки розім'яти виделкою, окремо білки натерти на дрібній тертці. Яблука вимити, зрізати шкірку, видалити насіння і натерти на крупній тертці, полити лимонним соком, щоб яблука не потемніли. Викладати салат шарами на блюдо: рибні консерви, цибулю (злегка поперчити), жовтки (посолити), змастити майонезом, яблука, тертий сир, майонез, кукурудза, білки — посолити і перемішати з майонезом. Покрити цією масою всю поверхню салату. Прикрасити салат: Слабосолону сьомгу або форель нарізати тонкими скибочками. Скибочки риби нарізати на більш вузькі смужки. Прикрасити смужками сьомги поверхню салату у вигляді ;плетінки. У центр салату поставити одну або кілька трояндочок з скибочок сьомги. Розкласти половинки перепелиних яєць. По краю, салат можна прикрасити маленькими квіточками з крем-сиру. Для цього потрібно видавити крем-сир (заздалегідь дістати його з холодильника, щоб нагрівся до кімнатної температури) з мішка з насадкою "зірочка". Готовий салат акуратно затягнути харчовою плівкою і дати настоятися близько 12 годин.

Просмотров: 624
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, салат

Рекомендовані рецепти:

Закритий лимонний пиріг
Тонкі пиріжки з картоплею
Дачний овочевий салат
Бразильський сирний хліб
Трюфелі з апельсинових скоринок
Сирна "самса" з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: