Салат «Новорічна фантазія»: печериці 250 г яйця 3 шт. креветки в панцирах 200 р консервовані ананаси 1 банку, сир твердий 80 г майонез 100 г масло рослинне для смаження 2 ст. л. сіль за смаком. Печериці помити, обсушити і нарізати скибочками. Обсмажити на рослинній олії до готовності, посолити. Остудити. Яйця відварити,почистити і потерти на крупній тертці. Креветки відварити в підсоленій воді, очистити від панцира. Сир натерти на дрібній тертці. Збираємо шари: 1 шар-гриби смажені,майонез 2 шар-яйця,майонез 3 шар-кубиками ананас,майонез 4 шар-креветки,майонез 5 шар-сир тертий,майонез. 6. Прикрасити за бажанням: наприклад, ялинова гілочка з огірка, серпантин з моркви.
|