Рулетики з цукіні: 2 шт. цукіні 300 р. сиру рікотти 3% жирності 100 г кедрових горіхів сік половини лимона пучок петрушки бальзамічний оцет оливкова олія сіль, перець. Кінці цукіні обрізати. За допомогою овочечистки нарізати тонкі пластини (перший шар не знадобиться). Дно підноса змастити олією, поперчити, посолити. Викласти в один шар стрічки цукіні. Змастити маслом зверху, поперчити, посолити. Петрушку дрібно нарізати. У рікотту додати 2-3 ст. л. олії, сік половини лимона, щіпку солі, дрібку чорного перцю, петрушку.Добре перемішати. Кедрові горіхи обсмажити. Остудити. Поєднати горіхи і сирну суміш. Добре перемішати. Приготувати стрічку цукіні. В сантиметрі від краю викласти начинку. Згорнути цукіні в рулетик. Викласти рулетики на тарілку. Збризнути маслом. Додати кілька крапель бальзамічного оцту (він об'єднає всі смаки в один).
|