Головна » Статті » Рецепти

Гаспачо
Гаспачо:

500 г помідор
300 р. болгарського перцю
300 р. огірків
150 г. цибулі
1-2 зубчики часнику
100 мл оливкової олії
сік половини лимона
сіль, перець, сухарі для подачі.

Цибулю крупно нарізати. З помідорів зняти шкірку, порізати. З огірків зняти шкірку, порізати. Видалити насіння з перцю, крупно порізати. Всі овочі подрібнити в блендері. Додати сік лимона. Додати сіль, перець і оливкове масло. Все ще раз добре збити. І поставити в холодильник на 2-3 години. Готове. Подавати з сухариками.

Просмотров: 688
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, крупно

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
М'ясний террін з помідорами і сиром
Горіхові рогалики
Закуска "Грибна галявина"
Зефір на десерт
Сирна запіканка з родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: