Головна » Статті » Рецепти

Гаспачо
Гаспачо:

500 г помідор
300 р. болгарського перцю
300 р. огірків
150 г. цибулі
1-2 зубчики часнику
100 мл оливкової олії
сік половини лимона
сіль, перець, сухарі для подачі.

Цибулю крупно нарізати. З помідорів зняти шкірку, порізати. З огірків зняти шкірку, порізати. Видалити насіння з перцю, крупно порізати. Всі овочі подрібнити в блендері. Додати сік лимона. Додати сіль, перець і оливкове масло. Все ще раз добре збити. І поставити в холодильник на 2-3 години. Готове. Подавати з сухариками.

Просмотров: 703
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, крупно

Рекомендовані рецепти:

Салат "Морква" (рецепт)
Деруни з топінамбура
Фаршировані гусячі шийки
Домашні чебуреки
Пшеничні млинці на кефірі
Тарт з шоколадним мусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: