Головна » Статті » Рецепти

Булочки «З добрим ранком»
Булочки «З добрим ранком»:

5 скибочок батона,
1/4 склянки майонезу,
2 невеликих зубчики часнику,
2 варених яйця.

Шматочки батона підсмажити на вершковому маслі з одного боку до рум'яної скоринки. Іншу сторону, поки вона ще гаряча, змастити густим шаром майонезу, змішаного з часником, зверху шаром приблизно в 1 см викласти терте яйце.

Просмотров: 714
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, майонезу

Рекомендовані рецепти:

Тости з овочами і пастою авокадо
Мафіни з чорницею
Екзотична яловичина
Готуємо сушіння
Персиковий торт-суфле
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: