Головна » Статті » Рецепти |
Десерт в апельсині: Апельсин — 8 штук Вершки жирні — 1 стакан, Цукор — 0,5 склянки, Яйце (жовток) — 3 штуки, Яйце (білок) — 1 штука, Крохмаль кукурудзяний — 3 столових ложки, Лікер апельсиновий — 2 столових ложки, М'ята — за смаком. Зріжте верхівки у шести апельсинів. Вийміть м'якоть. Змастіть збитим білком апельсини і верхівочки. Посипте цукровим піском. З м'якоті апельсинів вичавити сік, відміряйте 2 склянки. Натріть цедру двох апельсинів (вона стане в нагоді для крему). У каструлі змішайте півсклянки цукру і кукурудзяний крохмаль з двома склянками соку. Додайте жовтки і продовжуйте збивати, нагріваючи на повільному вогні, доведіть до кипіння. Кип'ятіть 1 хвилину, поки суміш не загусне. Зніміть з вогню, додайте цедру і апельсиновий лікер; перемішуючи, охолодіть. Віночком або міксером збийте вершки. Обережно введіть їх в охолоджену масу з апельсином. Викладіть отриману масу в підготовлені «чашечки» з шкірки апельсина. Поставте мінімум на годину в холодильник. Перед подачею на стіл закрийте наповнені апельсини кришечками і прикрасьте гілочками м'яти. | |
Просмотров: 797 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |