Головна » Статті » Рецепти

Борщ з квасолею
Борщ з квасолею:

Буряк 80г,
капуста свіжа 40г,
квасоля 40г,
моркву 20г,
петрушка 5 пучок,
цибуля ріпчаста 20г,
томат-пюре 15 г,
маргарин тваринний або сало свиняче пряжене 10г,
10г сметана,
цукор 3г,
оцет 3 %-ний 8г,
зелень 2 пучок.

Квасоля перебрати, вимити, залити холодною водою і варити на слабкому вогні в закритому посуді до готовності. Коріння нарізати скибочками, лук нашаткувати і всі разом спасерувати з жиром, додати томат-пюре і продовжувати пасерування. Капусту нарізати у формі шашок. У киплячий кістковий або грибний бульйон або відвар від овочів і картоплі покласти капусту, коріння і варити 10-15 хвилин, потім додати варену буряк, нарізаний скибочками, лавровий лист, спеції, «букет», квасоля, відвар буряків, сіль і варити до готовності. По закінченні варіння борщ довести до смаку, додаючи цукор, оцет і т. д. Так само готують борщ з копченим гусаком або качкою, причому птицю потрібно варити в бульйоні для борщу приблизно на 2/3 готовності і доварити до готовності в борщі.

Просмотров: 478
Категория: Рецепти |
| Теги: варити, готовності

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Рибка по-провансальски
Омлет з сиром
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Домашні пряники "М'ятні"
Ватрушки "Трояндочки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: