Головна » Статті » Рецепти |
Борщ московський: Інгредієнти: М'ясо яловиче 32г, кістки м'ясні 100г, кістки шинкові 25г, шинка варена 20г, сосиски 20г, вершкове масло-10г, буряк 80г, капуста свіжа білокачанна 80г, моркву 20г, петрушка 5 пучок, цибуля ріпчаста 20г, томат-пюре 15 г, 10г сметана, цукор 5г, оцет 3 %-ний 8г, зелень 2 пучок. В м'ясному бульйоні зварити шинкові кістки або копчену свинячу грудинку. Овочі нарізати соломкою. Буряк окремо тушкувати з жиром, томатом-пюре, цукром. Пасеровані коріння і цибулю приєднати до буряках перед закінченням її гасіння. У проціджений бульйон закласти капусту, шматки м'яса для варіння, після закипання додати буряк і варити борщ 25-30 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння покласти «букет», лавровий лист, перець, сіль. По закінченні варіння «букет» видалити. Доведений до смаку борщ повинен бути кислосладким, наваристим (екстрактивних), з приємним буряково-овочевим запахом, у міру посоленою. Нарізане яловиче м'ясо, шинку і сосиски, залиті борщем, слід прогрівати в сотейниках і зберігати на марміті. При відпустці в тарілку покласти шматочки вареної яловичини, шинки, сосиску, налити борщ, додати сметану і зелень. Окремо до борщу можна подати ватрушки з сиром або крупник. | |
Просмотров: 865 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |