Головна » Статті » Рецепти

Борщ московський
Борщ московський: Інгредієнти:

М'ясо яловиче 32г,

кістки м'ясні 100г,

кістки шинкові 25г,

шинка варена 20г,

сосиски 20г,

вершкове масло-10г,

буряк 80г,

капуста свіжа білокачанна 80г,

моркву 20г,

петрушка 5 пучок,

цибуля ріпчаста 20г,

томат-пюре 15 г,

10г сметана,

цукор 5г,

оцет 3 %-ний 8г,

зелень 2 пучок.

В м'ясному бульйоні зварити шинкові кістки або копчену свинячу грудинку. Овочі нарізати соломкою. Буряк окремо тушкувати з жиром, томатом-пюре, цукром. Пасеровані коріння і цибулю приєднати до буряках перед закінченням її гасіння. У проціджений бульйон закласти капусту, шматки м'яса для варіння, після закипання додати буряк і варити борщ 25-30 хвилин. За 10-15 хвилин до закінчення варіння покласти «букет», лавровий лист, перець, сіль. По закінченні варіння «букет» видалити. Доведений до смаку борщ повинен бути кислосладким, наваристим (екстрактивних), з приємним буряково-овочевим запахом, у міру посоленою. Нарізане яловиче м'ясо, шинку і сосиски, залиті борщем, слід прогрівати в сотейниках і зберігати на марміті. При відпустці в тарілку покласти шматочки вареної яловичини, шинки, сосиску, налити борщ, додати сметану і зелень. Окремо до борщу можна подати ватрушки з сиром або крупник.

Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: 20Г, борщ

Рекомендовані рецепти:

Теплий салат з пасти з креветками
Гулаб-джамун
Бутербродний торт "Полосатик"
Корисні цукерки з моркви
Рис з імбиром
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: