Головна » Статті » Рецепти

Відбивна під помідором і сиром з буряком
Відбивна під помідором і сиром з буряком:

2-3 баклажана,

2 помідори,

1 болгарський перець,

100 г бринзи, зелень петрушки,

зелень лимонного базиліка, оливкова олія, сіль.

М'ясо розділіть на частини. Відбийте. Посоліть і поперчіть. Знову відбийте і обсмажте на соняшниковій олії. Помідори поріжте кружечками і викладіть на м'ясо. Промажте майонезом і посипте зверху тертим сиром. Запікайте в духовці 10 хвилин при 200 градусах С. Буряк відваріть, остудіть і акуратно, починаючи з середини, наріжте шарами, не дорізуючи до кінця, намагаючись надати форму трояндочки. Прикрасьте блюдо бурякової трояндою і викладіть запечене м'ясо. Прикрасьте зеленню.

Просмотров: 772
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, сиром

Рекомендовані рецепти:

Картопляний салат з гірчицею і селерою
Готуємо сушіння
Рулетики з крабових паличок
Торт "Прага"
Рисові кульки з оливкою (рецепт)
Гречана каша з консервованим тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: