Головна » Статті » Рецепти

Відбивна під помідором і сиром з буряком
Відбивна під помідором і сиром з буряком:

2-3 баклажана,

2 помідори,

1 болгарський перець,

100 г бринзи, зелень петрушки,

зелень лимонного базиліка, оливкова олія, сіль.

М'ясо розділіть на частини. Відбийте. Посоліть і поперчіть. Знову відбийте і обсмажте на соняшниковій олії. Помідори поріжте кружечками і викладіть на м'ясо. Промажте майонезом і посипте зверху тертим сиром. Запікайте в духовці 10 хвилин при 200 градусах С. Буряк відваріть, остудіть і акуратно, починаючи з середини, наріжте шарами, не дорізуючи до кінця, намагаючись надати форму трояндочки. Прикрасьте блюдо бурякової трояндою і викладіть запечене м'ясо. Прикрасьте зеленню.

Просмотров: 770
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, сиром

Рекомендовані рецепти:

Армійський кекс
Яблучний насипний пиріг
Канадський медовий торт
Рибний салат з яблуками і горіхами
Мексиканське горіхове печиво
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: