Відбивна під помідором і сиром з буряком: 2-3 баклажана, 2 помідори, 1 болгарський перець, 100 г бринзи, зелень петрушки, зелень лимонного базиліка, оливкова олія, сіль. М'ясо розділіть на частини. Відбийте. Посоліть і поперчіть. Знову відбийте і обсмажте на соняшниковій олії. Помідори поріжте кружечками і викладіть на м'ясо. Промажте майонезом і посипте зверху тертим сиром. Запікайте в духовці 10 хвилин при 200 градусах С. Буряк відваріть, остудіть і акуратно, починаючи з середини, наріжте шарами, не дорізуючи до кінця, намагаючись надати форму трояндочки. Прикрасьте блюдо бурякової трояндою і викладіть запечене м'ясо. Прикрасьте зеленню.
|