Головна » Статті » Рецепти

Бутерброди » Асорті рибне»
Бутерброди » Асорті рибне»:

Батон пшеничний — 4 скибочки
сьомга солона — 40 г філе
ікра кетова — 40 р
балик осетровий — 40 р
масло вершкове — 30 р
лимон — 1/2 шт.

лук зелений і оливки — для оформлення

Скибочки батона, зрізавши скоринки, намажте маслом. На кожен покладіть кружечок лимона, на лимон — ікру і по скибочці риби. Оформіть зеленою цибулею, оливкою.

Просмотров: 826
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Макаронний салат "Рим"
Пиріг з гарбузом і ківі
Оладки з чорницею
Меренги з лимонним кремом
Японський чізкейк
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: