Головна » Статті » Рецепти |
Борщ з картоплею
Борщ з картоплею: Буряк 100г, картоплю 125г, моркву 20г петрушка 5, цибулю 20г, томат-пюре 15 г, маргарин столовий 10г, цукор 5г, часник 1зубчік, 10г сметана, зелень 2 пучок, спеції. Овочі нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти капусту, картоплю цілими бульбами або нарізаний брусочками і варити овочі до готовності. Через 5-6 хвилин додати буряк, пасеровані коріння й цибулю, а за 10-15 хвилин до закінчення варіння «букет», лавровий лист, перець, сіль, якщо бульйон раніше не був посолен.При виготовленні борщу на грибному бульйоні додати варені шинковані гриби.Після закінчення варіння з борщу видалити «букет» і борщ довести до смаку, додаючи сіль, цукор, оцет і т. д. | |
Просмотров: 780 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |