Головна » Статті » Рецепти

Борщ з картоплею
Борщ з картоплею:

Буряк 100г,

картоплю 125г,

моркву 20г

петрушка 5,

цибулю 20г,

томат-пюре 15 г,

маргарин столовий 10г,

цукор 5г,

часник 1зубчік,

10г сметана,

зелень 2 пучок,

спеції.

Овочі нарізати соломкою. У киплячий бульйон покласти капусту, картоплю цілими бульбами або нарізаний брусочками і варити овочі до готовності. Через 5-6 хвилин додати буряк, пасеровані коріння й цибулю, а за 10-15 хвилин до закінчення варіння «букет», лавровий лист, перець, сіль, якщо бульйон раніше не був посолен.При виготовленні борщу на грибному бульйоні додати варені шинковані гриби.Після закінчення варіння з борщу видалити «букет» і борщ довести до смаку, додаючи сіль, цукор, оцет і т. д.

Просмотров: 849
Категория: Рецепти |
| Теги: бульйон, борщ

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з ківі
Нарізна печиво з джемом і мигдалем
Тефтелі з гречки з грибами
Рублене тісто
Яблучні сирники
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: