Головна » Статті » Рецепти |
Китайський салат овочевий
Китайський овочевий салат: 2 болгарських перцю (червоний і зелений), 2 помідора (червоний і жовтий), 1 довгий огірок, 50 г вершкового твердого сиру, 1 ст. ложка винного оцту, 1 ст. ложка оливкової олії, сіль, перець. Помідори крупно нарізати. Перець і сир порізати соломкою. Огірок начистити овочерізкою тонкими довгими пластинками. Все перемішати. Посолити і поперчити. Заправити сумішшю винного оцту та олії. | |
Просмотров: 3727 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 206 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 96 | 1 2 3 ... 9 10 » | ||||||||||
| |||||||||||
1-10 11-20 21-30 ... 81-90 91-96 | |||||||||||