Піца зі свіжими грибами: борошно — 1 склянка (з гіркою)сметана — 1/2 стаканяйцо — 2 шт. сіль — 1/2 ч. л. цукор — 2 ч. л. масло вершкове — 3 ст. л. для начинки:свіжі гриби -600глук зелений — 1 пучокяйцо (зварене круто) — 4 шт. тертий сир — 100гмасло рослинна — 5 ст. л. Порубати попередньо охолоджене масло, змішати з борошном, додати яйця, ретельно розмішуючи, поступово додати сметану. Розкачати тісто завтовшки 5 мм і покласти у форму, попередньо змащену маслом. Гриби очистити, ретельно помити і нарізати тонкими пластинками. Обсмажити на рослинному маслі. Цибулю і яйця порубати і змішати з грибами, викласти в пласт тіста і посипати тертим сиром. Запікати піцу 25-30 хвилин в гарячій духовці.
|