Головна » Статті » Рецепти

Кальмари фаршировані
Кальмари фаршировані:

4 тушки кальмара, попередньо очищених
6 середніх яєць
300 г печериць
невеликий пучок кропу
150 г напівтвердого сиру
сіль і мелений чорний перець за смаком.

Гриби нарізаємо пластинками, кріп дрібно рубаємо, сир тремо на тертці. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо гриби і смажимо, помішуючи, до м'якості, близько 5 хвилин. Розбиваємо яйця в сковороду до грибів, додаємо сіль і перець. Смажимо, розмішуючи яйця лопаткою, поки суміш не схопиться, близько 3 хвилин. Додаємо порізану зелень і сир, перемішуємо. Фаршируємо яєчно-грибною сумішшю тушки кальмарів. Заколюємо зубочистками.Змащуємо кальмарів рослинним маслом, кладемо у форму і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо близько 20 хвилин. Подаємо гарячими або охолоджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо як закуску.

Просмотров: 636
Категория: Рецепти |
| Теги: смажимо, близько

Рекомендовані рецепти:

Домашні цукерки "Рафаелло"
Салат з брокколі і шинкою (рецепт)
Печиво "Анзак"
Омлет "сумка мисливця"
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Пиріг з сиром та вишнями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: