Головна » Статті » Рецепти

Хачапурі – грузинська коржик з сиром
Хачапурі – грузинська коржик з сиром:

Борошно – 700 г
Звичайний йогурт-500 г
Яйце 2 шт
Вершкове масло – 50 г
Сіль – 1 чайна ложка
Сода – 2 чайних ложки
Начинка:
Моцарелла (терта) – 450 г
Фета – 450 р
Яйце – 1 шт.

Тісто:

У великій мисці змішайте йогурт, яйця, вершкове масло і сіль. Почніть потроху додавати борошно, перемішуючи руками. Тісто повинне вийти м'яким і еластичним, тому додайте стільки борошна, скільки потрібно в конкретному випадку. Додайте соду. На присипаній борошном дошці порозминайте тісто протягом 5-10 хвилин. Поверніть тісто в миску, закрийте харчовою плівкою і поставте в холодильник на 20 хвилин мінімум. Для начинки змішайте 2 види сиру і яйце до однорідної маси. Духовку нагрійте до 220 C. Тісто і начинку розділити на 6 рівних частин. Розімніть Руками тісто і сформуйте коржик діаметром 20 див. Викладіть начинку і щільно закрийте корж, скріпивши краю (за формою кальцоне). Випікайте протягом 10-15 хвилин. Злегка остудіть і подавайте до столу теплими.

Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

"Крем-брюле" з сиру
Холодний суп з огірків
Листкова коса з капустою
Рисові кульки з оливкою (рецепт)
Ескалопи з свинини
Шарлотка з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: