Головна » Статті » Рецепти

Маковий Торт
Маковий Торт:

3 білки кімнатної температури
120 гр. маку
250 мл молока
180 гр. м'якого вершкового масла
150 гр. цукру пакетик ванільного цукру
щіпка солі
300 гр. борошна.

крем:
350 гр. маскарпоне
150 гр. цукрової пудри
пакетик ванільного цукру.

Молоко довести до кипіння, всипати мак, накрити каструльку кришкою і прибрати з вогню. Вершкове масло збити з 100 гр. цукру і ваніліном, додати борошно, вимісити до однорідності, влити молоко з маком і знову перемішати. Білки збити з дрібкою солі до м'яких піків, всипати цукор, що залишився і збити до міцної, стійкої піни. Обережно перемішати тісто з білками. Тесту виходить багато, тому візьміть форму діаметром від 25 см, намастіть маслом, присипте борошном, перекладіть тісто і випікайте близько години при 180 градусах, перевіряйте готовність зубочисткою. Готовий корж дістати з форми, остудити і розділити на два коржі. Приготувати крем, холодний маскарпоне збити з цукровою пудрою і ваніліном, промазати перший корж, накрити другим і змастити верх і боки залишилися кремом. Залиште торт на кілька годин у холоді, а після їжте із задоволенням!

Просмотров: 452
Категория: Рецепти |
| Теги: торт, збити

Рекомендовані рецепти:

Цукерки з вишні
Пиріг з м'ясом і овочами
Салат "Крабик" (рецепт)
Рулет з яблуками
Канадський медовий торт
Салат "Червоний"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: