Шоколадний зефір за 20 хвилин!: Желатин — 2 ч. л. Вода – дві третини склянки Цукор – три чверті склянки Мед — півсклянки Шоколад 70% — 100г. Заливаємо желатин водою. Коли розмокне – ставимо на слабкий вогонь і додаємо цукор. Помішуємо до повного розчинення. Суміш знімаємо з вогню й даємо трохи охолонути. Розтоплюємо шоколад. Заливаємо в комбайн або блендер желатинову суміш, мед і розтоплений шоколад. Заважаємо 5-10 хвилин до однорідної консистенції. Розливаємо майбутній зефір у формочки (або в одну, а потім нарізаємо квадратиками), і, щоб затвердів, ставимо на 1 годину в холодильник. Коли зефір затвердіє, його можна обваляти в цукровій пудрі або какао.
|