Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний зефір за 20 хвилин!
Шоколадний зефір за 20 хвилин!:

Желатин — 2 ч. л.
Вода – дві третини склянки
Цукор – три чверті склянки
Мед — півсклянки
Шоколад 70% — 100г.

Заливаємо желатин водою. Коли розмокне – ставимо на слабкий вогонь і додаємо цукор. Помішуємо до повного розчинення. Суміш знімаємо з вогню й даємо трохи охолонути.
Розтоплюємо шоколад. Заливаємо в комбайн або блендер желатинову суміш, мед і розтоплений шоколад. Заважаємо 5-10 хвилин до однорідної консистенції. Розливаємо майбутній зефір у формочки (або в одну, а потім нарізаємо квадратиками), і, щоб затвердів, ставимо на 1 годину в холодильник. Коли зефір затвердіє, його можна обваляти в цукровій пудрі або какао.

Просмотров: 444
Категория: Рецепти |
| Теги: зефір

Рекомендовані рецепти:

Закуска з курячого філе
Яловичина в лимонному соусі
Салат з квасолі і курки
Яєчня по-італійськи
Креветочний салат по-креольски
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: