Курячі кульки в вершковому соусі: 500Г ФІЛЕ 1 ЦИБУЛИНА 1 ЯЙЦЕ 3 ЗУБЧИКИ ЧАСНИКУ 150 МЛ ВЕРШКІВ 10% 2-3 СТ.Л. МАЙОНЕЗУ 30 Г СЛИВ. МАСЛА 100 Г ТВЕРДОГО СИРУ СІЛЬ І ПЕРЕЦЬ ЗА СМАКОМ. Філе відбити, дрібно порізати, додати подрібнену цибулю, яйце, сіль, перець, перемішати. Форму густо змастити шматочком злив. масла. Сформувати кульки і викласти на деко, запікати 15-20 хв. Сир натерти на крупній тертці часник майонез вершки — перемішати. Полити кожну кульку соусом, намагаючись, щоб сир був зверху кульок, і запікати ще хвилин 20-25, до рум'яного верху. Ніжне ласощі готово!
|