Головна » Статті » Рецепти

Курячі кульки в вершковому соусі
Курячі кульки в вершковому соусі:

500Г ФІЛЕ
1 ЦИБУЛИНА
1 ЯЙЦЕ
3 ЗУБЧИКИ ЧАСНИКУ
150 МЛ ВЕРШКІВ 10%
2-3 СТ.Л. МАЙОНЕЗУ
30 Г СЛИВ. МАСЛА
100 Г ТВЕРДОГО СИРУ
СІЛЬ І ПЕРЕЦЬ ЗА СМАКОМ.

Філе відбити, дрібно порізати, додати подрібнену цибулю, яйце, сіль, перець, перемішати. Форму густо змастити шматочком злив. масла. Сформувати кульки і викласти на деко, запікати 15-20 хв. Сир натерти на крупній тертці часник майонез вершки — перемішати. Полити кожну кульку соусом, намагаючись, щоб сир був зверху кульок, і запікати ще хвилин 20-25, до рум'яного верху. Ніжне ласощі готово!

Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: запікати, кульки

Рекомендовані рецепти:

Samosa - індійські пиріжки
Пиріжки з щавлем і яйцем
Рулет маковий на дріжджах
Печиво "Диво острів"
Бісквітний торт на день народження
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: