Головна » Статті » Рецепти

Теплий грибний салат з помідорами
Теплий грибний салат з помідорами:

червоний лук 1 шт.
часник 1 зубчик
зелена цибуля 1 пучок
гриби 400 г
помідори черрі-100 г
помідори 100 г
оливкова олія 2 ст. л.
рубана петрушка 2 ст. л.
сіль, перець за смаком.

Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і обсмажити в ньому цибулю до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин додати помідори, зелений лук і залишити на вогні ще на 3 хвилини. Салат поперчити, посолити і приправити лимонним соком і цедрою. Подати на стіл теплим, посипавши рубаною петрушкою.

Просмотров: 356
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, салат

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-шоколадне печиво
Торт для ангела
Пиріжки "Асорті для всієї родини"
Яблука, фаршировані салатом
Вершково-медові цукерки
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: