Теплий грибний салат з помідорами: червоний лук 1 шт. часник 1 зубчик зелена цибуля 1 пучок гриби 400 г помідори черрі-100 г помідори 100 г оливкова олія 2 ст. л. рубана петрушка 2 ст. л. сіль, перець за смаком. Цибулю нарізати півкільцями. Часник дрібно порубати. Гриби розрізати на 4 частини. Зелену цибулю подрібнити. Помідори розрізати на 8 частин, черрі нарізати не потрібно. Розігріти в глибокій сковороді оливкове масло і обсмажити в ньому цибулю до прозорості. В кінці обсмажування додати часник. Потім викласти на сковороду гриби і смажити 3-5 хвилин додати помідори, зелений лук і залишити на вогні ще на 3 хвилини. Салат поперчити, посолити і приправити лимонним соком і цедрою. Подати на стіл теплим, посипавши рубаною петрушкою.
|