Головна » Статті » Рецепти


Для тіста візьміть наступні продукти: 7 яєць, 1 склянка цукру, 1 чашка простий борошна, 2 чайні ложки порошку для випічки, 1 столова ложка капучіно і …60 мл горілки.
Шоколадна маса: 500 мл вершків 30% жирності, 20 г темного шоколаду і 10 г молочного шоколаду
Для крему: 250 мл вершків 30% жирності, 1 пакет ванільного цукру, 1 упаковка крему Fix.
Всі ми знаємо, що приготування бісквіту заняття досить скрупульозне, важливо дотримуватися як пропорції,...
Переглядів: 1496
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* борошно 370 г
* цукровий пісок 65 г
* розпушувач 1 ст. л.
* сіль 1/2 ч. л.
* молоко 225 мл
* яйце 1 шт.
* розтоплене вершкове масло 75 г
* ванільний цукор 1 пачка
шоколад з молочною начинкою 1 плитка (75-100 г)
* какао-порошок 1 ст. л.
* фундук 50 г
* родзинки 50 г
* рослинна олія для змащування форм
Спосіб приготування:
В ємність всипати борошно, додати розпушувач.
У суху суміш всипати сіль, просіяти.
просіяне суміш додати цукор.
Всипати ванільний...
Переглядів: 1047
Рецепти | | Коментарі (0)

Склад:
сметана - 1,5 склянки
борошно - 2 склянки
цукор - 1 склянка
какао - 4 ст. л.
масло вершкове - 100 гр.
ваніль - за смаком
яйце - 2 шт.
сода гашене - 0,5 ч. л.
молоко згущене - 1 банка
Приготування:
Приготувати тісто. Один стакан сметани з'єднати з половиною склянки цукру, яйцями, содою, какао, ваніллю і половиною банки згущеного молока. Перемішати до утворення однорідної маси. Додати борошно і ретельно перемішати.
Приготувати крем. Половину склянки сметани з'єднати з половиною склянки...
Переглядів: 929
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже ніжні на смак вийшли булочки і готувати їх легко і просто!
Інгредієнти:
* Молоко - 1 склянка.
* Дріжджі (сухі) - 11 г
* Яйце - 4 шт
* Цукор - 3-4 ст. л.
* Борошно - 400 г
* Масло вершкове - 25-30 г
* Персик - 300 г
* Сіль - 1/2 ч. л.
В тепле молоко всипати дріжджі і 3 ст.л цукру, добре перемішати.
Яйця збити віничком, додати сіль.
дріжджі Змішати з яйцями, додати борошно, замісити тісто.
Розділити...
Переглядів: 912
Рецепти | | Коментарі (1)

Опис: Пропоную вашій увазі рецепт дуже смачного, хрусткого і ароматного печива!
У продуктових магазинах мережі "Ікея" продається таке пряне печиво, мені давно хотілося спробувати його приготувати! І ось, я знайшла все-таки рецепт, максимально наближений до оригіналу!
Печиво зі смаком і структурі виходить точно як магазинне і, що найголовніше, без жодної хімії!
Інгредієнти
* Борошно - 200 г
* Сода - 1.5 ч. л.
* Яйце - 1 шт
* Імбир (мелений) - 2 ч. л.
* Кориця...
Переглядів: 998
Рецепти | | Коментарі (0)

Опис: Елементарна в приготуванні, традиційна голландська випічка до чашечки гарячої кави. Коврижка має щільну, масляну і приємну структуру, найважливіший компонент - вершкове масло, від її якості залежить смак і пряника.
Boterkoek - дуже ситна, калорійна випічка, подають її маленькими шматочками. Для голландських діточок ця коврижка найчастіше - перший кулінарний досвід на кухні, звичайно, приготований з допомогою батьків.
Інгредієнти:
* Борошно - 200 г
* Масло вершкове - 175 г
* Цукор (м'який, світло коричневий)...
Переглядів: 928
Рецепти | | Коментарі (0)

Що може бути краще бісквіта, з найрізноманітнішими фруктами, ягодами в якості начинки, або торта з бісквітних коржів, политого глазур'ю. Бісквіти легкі, повітряні, м'які, з гладкою тонкої скоринкою, і все це вимагає правильної рецептури і дотримання технології приготування.
Основа будь-якого бісквіту - яйця, цукор і борошно, яку частково можна замінити крохмалем, від чого бісквіт стане лише пишнішою. У бісквітне тісто не додають розпушувачів і дріжджів, воно піднімається завдяки добре збитих яєць,...
Переглядів: 1045
Рецепти | | Коментарі (0)

Випічка на швидку руку. За рахунок цікавої форми булочки привертають увагу.
При випічки булочки добре піднялися і покрилися цукрового хрусткою скоринкою.
Сир на смак не відчувається.
Я всі три булочки змащує різними рідинами - маслом, водою і лимонним соком.
У масляній булочки вийшов більш рівний і яскравий "засмага", але вона піднялася трохи менше двох інших булочок.
Булочка, змазана водою, добре піднялася, "засмага" дуже рівний, але бледноватый.
Булочка з лимонним соком теж добре піднялася, але скоринка...
Переглядів: 983
Рецепти | | Коментарі (0)

Для приготування страви Вам знадобиться:
для тіста: дріжджі (свіжі) - 25г; молоко (тепле) - 250 мл; вершкове масло (розтоплене, не гаряче) - 100г; яйце - 1 шт.; цукровий сироп - 3 ст.л. (75 мл); борошно - близько 500г; сіль - 1/2 ч.л.; для начинки: персики - 4-5 шт.; цукор за смаком; для глазурі: ванілін, джем абрикосовий - 2-3 ст.л.
Для опари в теплому молоці розвести цукровий сироп, додати розтоплене вершкове масло,...
Переглядів: 876
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
масло вершкове - 250 гр.
борошно - 2,5 склянки
цукор - 1 склянка
ванільний цукор - 1 ст. л.
крохмаль - 3 ст. л.
яйце - 4 шт.
молоко - 0,5 склянки
розпушувач - 3 ч. л.
сіль - 0,25 ч. л.
какао - 3 ст. л.
Приготування:
Вершкове масло розм'якшити, розтерти з цукром і ванільним цукром.
Акуратно, одне за одним, додати яйця і ретельно перемішати.
Борошно просіяти і змішати з крохмалем, сіллю й розпушувачем. Перемішати.
Отриману суміш поступово всипати в масляну суміш...
Переглядів: 937
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4561-4570 4571-4580 4581-4590 4591-4600 4601-4610 ... 4691-4700 4701-4708