Головна » Статті » Рецепти


Опис: Промозглым осіннього вечора, як сьогодні у нас, хочеться в тепло, гарячого чаю з лимоном і такого печива домашнього, просоченого ароматами літа: абрикосами, чорної смородини і горіхом.
Є ще одна незаперечна якість у цього печива: набір продуктів завжди є в будинку у будь-який господині. Загалом, що називається: дешево і сердито.
Інгредієнти:
* Масло вершкове - 120 г
* Яйце - 1 шт
* Сметана - 100 г
* Сода (гашене оцтом) - 1 ч. л.
*...
Переглядів: 944
Рецепти | | Коментарі (0)

Чудово розсипчастий, ніжний, родзинок-родзинок! Все-таки Держстандарт не дарма застосовувалися в радянській кулінарії. І як добре, що тепер можна повторити цю випічку в домашніх умовах.
Інгредієнти:
* Борошно пшеничне (просіяна, в тісто - 400г, ізюм - 50г) - 450 г
* Масло вершкове (кімнатної температури) - 340 г
* Яйце (кімнатної температури, 4 яйця і 2 жовтки) - 6 шт
* Цукор - 340 г
* Коньяк - 3 ст. л.
* Ізюм (чорний, без кісточок) -...
Переглядів: 1045
Рецепти | | Коментарі (0)

Шарлотка - моя слабкість. Люблю цей неповторний аромат і смак, який нам дарують ніжний бісквіт, спеції і звичайно ж найсмачніші на світлі яблука - антоновські.
Сьогодні я пропоную вашій увазі порціонне подачу всіма улюблених ласощів. Тіста, приготованого по цьому рецепту вистачає на дві порційні форми і цілий пиріг.
Інгредієнти:
* 4 яйця
* 1 склянка цукру
* 1 склянку просіяного борошна
* 1 пачка ванільного цукру
* на кінчику ножа мускатного горіха
* на кінчику ножа кориці
*...
Переглядів: 921
Рецепти | | Коментарі (0)

Самос - це чудо, яке потрібно обов'язково спробувати!
Вони незвичайні у всьому - і смак у них незвичайний, і тісто, і форма. Начинка може бути будь-якої - підуть будь-які овочі, які у вас є в наявності.
Побалуйте своїх близьких цим дивом з індійської кухні, або здивуйте своїх гостей - вони напевно будуть у захваті!
Інгредієнти:
* Борошно пшеничне - 4 склянки.
* Крупа манна - 4 ст. л.
* Масло вершкове - 4 ст. л.
*...
Переглядів: 1060
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* 1 середній качан капусти
* 2 ст. л. вершкового масла
* 4 відварених круто яйця
* по щіпці базиліка і орегано
* 1 яйце для змащування
* сіль за смаком
Для тіста:
* 250 г сиру жирністю 5%
* 125 г вершкового масла
* 2 яйця
* 1 ст. л. цукру
* 2 склянки борошна
* 1 ч. л. розпушувача для тіста
Приготування:
1. Капусту очистити від верхніх листків, потім розібрати на листя і нарізати їх на квадрати зі стороною 2 см.
2....
Переглядів: 963
Рецепти | | Коментарі (0)

Іноді буває такий настрій, коли душа прагне чогось солодкого і обов'язково шоколадного. У вас теж так буває? Тоді цей рецепт для вас! Печиво готується дуже легко і швидко, а шоколадний насичений смак підкорить ваше серце.
Нам знадобиться:
білок яєчний - 2шт;
цукрова пудра - 100г;
борошно - 4ст.л;
масло вершкове - 80г;
какао-порошок - 2ст.л;
кориця.
Приготування:
Яєчний білок збити з цукровою пудрою до міцну піну. Борошно просіяти і акуратно підмішати до білку.
Розтопити вершкове масло і додати до...
Переглядів: 908
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Масло вершкове (розтопити і остудити) - 125 г
* Яйце - 2 шт
* Цукор - 1 склянка.
* Кефір - 1 склянка.
* Борошно - 1,5 склянки.
* Розпушувач тесту - 1 ч. л.
* Сіль (щіпка)
* Курага (нарізати кубиками) - 100 г
* Цедра апельсина - 1 шт
Рецепт:
Збиваємо масло з цукром
Додаємо по одному яйця, не перестаючи збивати.
Вливаємо кефір, розмішуємо.
Додаємо просіяне з розпушувачем і сіллю борошно, розмішуємо.
наприкінці додаємо курагу і цедру.
Виливаємо тісто в вистелену...
Переглядів: 959
Рецепти | | Коментарі (0)

Історія сирник не містить цікавих сюжетів і різких поворотів. Просто в побуті Древньої Русі слова сир ще не народилася, воно з'явилося декілька пізніше. Зате був сир - приготований сирим, з непереробленої молока, теперішній сир.
Приготування сиру було одним із способів тимчасової консервації молока, крім усього іншого, сохранявшего основну частину білків і молочних жирів. Але виникала одна маленька проблема.
Справа в тому, що теплова обробка білків сиру ускладнює їх перетравлення, тому сир...
Переглядів: 1049
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Молоко - 400 мл
* Яйце - 4 шт
* Масло вершкове - 200 г
* Дріжджі (сухі) - 20 г
* Борошно - 1 кг
* Цукор (для тесту - 6 ст.л., для сиропу - 400 г)
* Ванілін - 1-2 пач.
* Вода (для сиропу) - 400 мл
* Олія рослинна - 70 г
Повірте, рецепт здається складним, але абсолютно нескладний насправді! Достатньо дотримуватися схемою.
Я робила вперше листкове дріжджове тісто, зазвичай роблю прісне тісто листкове...
Переглядів: 1170
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти для тіста:
масло вершкове - 150 г; борошно - 3 склянки (450 г); сметана (30% жирність) - 7 ст. л. (50 г); цукор - 4-5 ст.л. (60 г); яйце - 2 шт.; розпушувач - 1/2 ч. л.; сіль - 1 ч.л.; лимон (цедра) - 1/2 шт.;
для начинки: сиру (18% жирність) - 300 г; цукор - 100 г; сметана - 40 г; лимон (цедра) - 1/2 шт.
Масло дістати з холодильника...
Переглядів: 875
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4581-4590 4591-4600 4601-4610 4611-4620 4621-4630 ... 4691-4700 4701-4708