Головна » Статті » Рецепти


Цього разу захотілося чого-небудь спекти. У моєму випадку духовка не дуже призначена для справжньої випічки, оскільки досить погано дотримується температурний режим. Тому я обмежився розмороженої упаковкою листкового тіста.
Його дуже зручно використовувати, до того ж, листкове тісто дуже універсально. Накрийте їм тушковане м'ясо в посуді для запікання, або наріжте химерними формами і посипати корицею і цукровою пудрою, потім поставте в духовку, і через 30-35 хвилин вас незмінно буде чекати апетитна,...
Переглядів: 832
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* 125 мл теплого молока
* 250 г пшеничного борошна (можливо +1 склянка)
* 50 г цукру
* 20 г свіжих дріжджів або полпакетика (4 м) сухих дріжджів
* 3 яйця
* трохи лимонний цедри
* 1 ч. л. рому або коньяку
* 50 г вершкового масла
* 1 пакет ванільного цукру
* щіпка солі
* 125 мл вершків 35-%ной жирності (за бажання можна це кількість збільшити)
Приготування:
1. В тепле молоко всипати дріжджі, 20 г цукру, 50 г борошна перемішати...
Переглядів: 872
Рецепти | | Коментарі (0)

Мені часто здається, що будь-яка людина на кухні - це трішечки чарівник, адже ті таїнства, які відбуваються з його подачі, інакше, як чарами, і не назвеш. Ви, наприклад, коли-небудь спостерігали, як збиваються білки?
Ні, не питаю, збивали, а саме - спостерігали? Як з безбарвної неясною субстанції поступово народжується біла невагома піна, наповнена бульбашками повітря? А розтоплювали шоколад? Коли звичайна нудна плитка перетворюється в гладку, блискучу текучу масу? Кулінарія - це...
Переглядів: 806
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво красиве і смачне. Тісто солодке, сухе і розсипчасте. А велика кількість кислуватою начинки доповнює ансамбль.После випікання печива зверху трішки зарумяниваются, а всередині залишаються незвично білими, на відміну від жовтуватих печиво з борошна.
Склад, начинка:
150г журавлини, 2 ст ложки (24г) крохмалю, 4 ч ложки (32г) цукру
Тісто:
200г крохмалю, 2 яйця, 2/3 склянки цукру, трохи більше 1 склянки (180г) борошна, 3 ст. ложки (50г) рослинного масла, 1,5 год ложки розпушувача, ванілін
Начинка
Журавлину вимити,...
Переглядів: 1186
Рецепти | | Коментарі (0)

Напевно, марно приховувати, що десерти я готую дещо рідше інших страв, але ці мафіни ви просто повинні спробувати. Хоча б тому, що вони перевертають стереотип про те, що десерти, у тому числі солодка випічка - справа довга і тоскна, і вже поготів за нього не варто братися ввечері після роботи.
Рецепт мафінів я взяв з книги серії Good Cook, він досить універсальний - чорницю можна замінити журавлиною, іншими ягодами, нарешті,...
Переглядів: 1950
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
500 г листкового тіста,
500~600г пекінської або молодий білокачанної капусти,
150г бекону або 2 ст ложки рослинної олії
5 яєць, сіль, перець
Якщо буде використовуватися бекон:
Бекон дрібно нарізати і підсмажити на сковороді до вытопления сала.
Якщо бекон не буде використовуватися:
У сковороду налити рослинне масло і поставити її на середній вогонь.
Капусту дрібно порізати.
Покласти в гарячу сковороду.
Тушкувати 10~15 хвилин до зменшення обсягу і до м'якості.
капусту розбити яйця (один жовток можна залишити для змащування), посолити, поперчити і...
Переглядів: 832
Рецепти | | Коментарі (0)

Швидке і ніжне печиво у вашому виконанні. Можна використовувати як вівсяні пластівці, так і готову вівсяне борошно
Інгредієнти:
* Борошно - 200 г
* Пластівці вівсяні (або готова вівсяне борошно) - 150 г
* Цукор - 100 г
* Мед - 0,5 склянки.
* Сметана - 150 г
* Яйце - 1 шт
* Масло вершкове - 100 г
* Сода - 10 г
Рецепт:
Духовку нагріти до 200-220*С.
Борошно перемішати з содою, просіяти.
Масло збити з цукром добєла.
У процесі перемішування додати...
Переглядів: 892
Рецепти | | Коментарі (0)

Круасан - виріб хлібобулочний з листкового дріжджового теста у формі півмісяця. Круасани - традиційний продукт французької кухні, без якого не обходиться жоден класичний французький сніданок. Пекла я їх вперше. Робила з шоколадом, перед випічкою обмазывала збитим яйцем і посипала цукром. Решта - рецепт по джерелу.
Нам знадобиться:
слоенное тісто;
шоколад;
цукор.
Приготування:
Тісто трохи розкачати і розрізати на довгі треугольники.Посередине підстави трикутника зробити надріз довжиною приблизно 1,5 - 2 см.
Починаємо скачувати тонкої трубочкою з підстави...
Переглядів: 1079
Рецепти | | Коментарі (0)

Кілька разів бачила цей дивовижний метод подачі випічки з м'ясом. Бачила і в журналах, і в інтернеті. І нарешті вирішила спекти. Моїм друзям довелося по душі!
Нам знадобиться:
фарш курячий - 300г;
тісто листкове бездріжджове - 125г;
жовток (для змащення) - 1шт;
цибуля ріпчаста - 1шт;
прянощі (травки-приправи за смаком);
сіль за смаком);
чорний перець (мелений, за смаком).
Клубочки ниток
Приготування:
курячий фарш додаємо дрібно порізану цибулю, травки-приправки, солимо й перчимо за смаком, добре вимішуємо.
Тісто розморожуємо, не дуже тонко розгортаємо...
Переглядів: 849
Рецепти | | Коментарі (0)

У цьому пирозі всі зазвичай - тісто, начинка. Незвичайний тільки спосіб формування. Через це вигляд у пирога виходить цікавим і привабливим.
Начинки для цього пирога можна використовувати будь-які - солодкі, солоні. Єдина умова - вони не повинні розтікатися.
Тісто бажано робити покрутіше, тому що м'яке тісто складніше скручувати.
Під час згортання рулету внутрішні шари під тиском зовнішніх починають расплющиваться і висуватися з рулету.
Це не страшно. Потім, поставивши рулет в правильне положення, можна...
Переглядів: 895
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4591-4600 4601-4610 4611-4620 4621-4630 4631-4640 ... 4691-4700 4701-4708