Головна » Статті » Рецепти


Інгредієнти для тіста:
масло вершкове - 100 гр.
какао - 3 ст. л.
оцет - 0,5 ч. л.
сода - 0,5 ч. л.
сіль - за смаком
молоко - 1 ст. л.
борошно - 1,5 ст. л.
для крему:
жовток яєчний - 6 шт.
цукор - 1 склянка
Приготування:
Приготувати тісто. Вершкове масло розтопити. Соду погасити оцтом. У додати масло соду, сіль, молоко, какао і борошно. Ретельно перемішати.
Приготувати крем. Білки ретельно збити з цукром, викласти в каструлю і поставити на розігріту...
Переглядів: 1109
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* Борошно пшеничне (просіяна, холодна) - 560 г
* Масло вершкове (холодний) - 310 г
* Цукор (для тесту - 207 м; для помадки - 250 г) - 457 р
* Яйце (1 ціле + 1 жовток) - 73 г
* Есенція - 2 г
* Сіль - 2 г
* Сода (погасити оцтом) - 1 г
* Повидло (для прошарку, густе) - 100 г
* фруктовий Сік (для помадки) - 100 г
Рецепт:
Холодне масло порізати невеликими шматочками...
Переглядів: 975
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Масло вершкове - 250 р
Цукор - 200 г
Мед - 250 р
Молоко (6%) - 300 мл
Яйце - 2 шт
Борошно - 400 г
Імбир (корінь, натертий) - 1,5 ст. л.
Сода - 1 ч. л.
Горіхи волоські - 0,5 склянки.
Цукрова пудра - 0,5 склянки.
Сіль (щіпка, за смаком)
Рецепт:
Вершкове масло, цукор і мед розтопити в сотейнику на невеликому вогні. Варити 5-7 хвилин. В оригіналі рецепту використовується коричневий цукор, у мене - звичайний, в оригіналі, 250 г...
Переглядів: 884
Рецепти | | Коментарі (0)

Склад для тіста:
Борошно - 1.5 склянки (250 г)
Масло вершкове масло або маргарин - 140 г
Какао - 1 столова ложка з гірочкою
Сіль - щіпка
Цукор - 2 столові ложки, але можна більше - менше або взагалі без цукру
Розпушувач - 1 чайна ложка
Яйце - 1 штука
Коньяк - 1 столова ложка (можна взяти воду)
Для вишневої начинки:
Вишня - 400 г
Цукор - 1 - 3 столові ложки по вашому смаку, а можна і взагалі без...
Переглядів: 1007
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
Цукор (1 скл. для тесту + 1 скл. для глазурі) - 2 склянки.
Вода (кип ’ ячена гаряча; 100 мл для тесту + 60 мл для глазурі) - 160 мл
Есенція (м'ятна або м'ятна настоянка ) - 1 ч. л.
Олія (без запаху) - 3-4 ст. л.
Борошно - 2,5 склянки.
Сода - 1 ч. л.
Сік лимонний (для глазурі) - 1,5 ч. л.
Рецепт
В глибокій тарілці змішати борошно і соду. У маленькій каструльці зварити цукровий...
Переглядів: 1416
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
210 г пшеничного борошна,
115 г вершкового масла,
80 г цукрового піску,
2 яйця,
50 грам мигдалю,
щіпка солі;
на кінчику ножа ваніліну або щіпка лимонної цедри.
Спосіб приготування:
Одне яйце розітріть з цукром і сіллю. Масло розм'якшіть і з'єднайте з розтертим яйцем, перемішайте. Борошно просійте, зробіть у ній поглиблення, введіть масляно-яєчну суміш, кілька крапель ваніліну, розчиненого в гарячій воді. Замісіть тісто, скачайте його в кулю і потримайте в холодильнику 30 хвилин.
Тісто розкачати в пласт товщиною 0,7--...
Переглядів: 843
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
* 1 ст. л. несолоних рубаних фісташок
* 2 ст. л. нарізаних в'ялених фініков
* 1 жовток + 2 білка
* 1 ч. л. ванільного цукру
* 1,5 ст. л. цукрової пудри
* 1 ст. л. просіяного борошна
* 2 ст. л. кукурудзяної крупи
* 1 ст. л. какао-порошку
* 2 ст. л. молока
* 0,5 ч. л. вершкового масла
* фісташки і фініки для прикраси
Приготування:
1. Розігріти духовку...
Переглядів: 897
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
2 скл. борошна
3/4 склянка молока
3/4 ч.л. солі
1/2 ч.л. розпушувача
1/2 ч.л. соди
1,3 скл. цукру
10 ст.л. розтопленого вершкового масла
2 яйця
10 р. ваніліну
Змішати борошно із сіллю, розпушувачем, содою і ваніліном.
За допомогою міксера збити розтоплене масло з цукром до кремоподібної маси, поступово додаючи яйця.
Далі поступово додати суміш з борошном і молоко, збивати до гладкої маси.
Підготовлене тісто викласти в змащену форму.
Випікати при температурі 200-220С протягом 1 години.
Переглядів: 932
Рецепти | | Коментарі (0)

Ви любите сирне печиво? Так-так, те саме, що пекли нам наші мами та бабусі, а ми зараз печемо своїм дітям, так і не тільки їм. Така ніжна, листкове, повітряний… Смачне-пресмачне! Так до чого я це все? Так до того, що тісто в цьому рецепті абсолютно таке ж! Змінилася лише форма, а все інше - ніжне, листкове, повітряний - залишилося колишнім!
Для різноманітності смаку я додала начинку з подваренной вишні. В...
Переглядів: 874
Рецепти | | Коментарі (0)

Інгредієнти:
НАЧИНКА
200~250г кисло-солодкої кураги, 2~2,5 склянки води
ТІСТО
150г вершкового масла, 1/2~2/3 склянки цукру, 1,5 склянки борошна
Начинка
Курагу вимити, покласти в маленьку каструльку, налити 1 склянку води і варити 15-20 хвилин до м'якості.
Курагу разом з рідиною, що залишилася перекласти в блендер. Долити ще 1 склянку води і збити. При необхідності, тобто якщо маса буде занадто густа, можна додати ще води.
Якщо немає блендера, то курагу двічі пропустити через м'ясорубку, а потім змішати з водою....
Переглядів: 886
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4611-4620 4621-4630 4631-4640 4641-4650 4651-4660 ... 4691-4700 4701-4708