Головна » Статті » Рецепти |
Досить незвичайна закуска з брокколі і шпрот виходить ніжною і пікантною. Смачно її саму по собі, а також як з білих, так і з чорним хлебом.Необходимые продукти: 1 кг броколі, 3 часточки часнику, 1 баночка шпротів в олії, 1 перчик чилі, 2 столові ложки оливкової олії, 1 лимон, чорний мелений перець, сіль, 6 товстих скибочок білого хліба. Спосіб приготування: брокколі відварити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин, остудити, розібрати... |
Короткі макаронні вироби, трубочки або черепашки, смачно приготувати з брокколі і беконом. Інгредієнти: 500 гр макаронних виробів, 400 гр броколі, 200 гр бекону, 100 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, перчик чилі, 2 ст. ложки оливкової олії, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: брокколі опустити в киплячу солону воду, варити 5-7 хвилин під кришкою, зменшивши вогонь. Остудить, розібрати на суцвіття або розрізати на невеликі шматочки. Бекон розрізати на тонкі... |
Манник готується з продуктів, які завжди є під рукою. Швидко, просто і виходить дуже смачно. Якщо зробити прошарок з крему, то випічка цілком підійде і для свята. Інгредієнти: склянку манною крупи, половина склянки рослинного масла, склянка води, 100 грам борошна, половина склянки цукру, 1,5 чайних ложки розпушувача, три столові ложки какао, пакетик ванільного цукру, по половині склянки родзинок і мелених волоських горіхів. У мисці змішайте... |