Головна » Статті » Рецепти |
Ніжний десерт сподобається дорослим і дітям. На розсипчастою основі, просочена соком, подаються свіжі ягоди і фрукти. Можна за бажанням в ягідну начинку додати вишню і (або) абрикоси без косточек.Необходимые продукти: 4 яйця, 3/4 склянки пшеничного борошна, півсклянки цукрової пудри, 300 мл вершків не менше 30% жирності, 100 гр ягід полуниці, малини, чорниці та лохини, 5 слив, 1 чайна ложка вершкового масла, щіпка солі. Процес приготування: Яйця збити з сіллю... |
Нескладний і корисний салат, приготований зі свіжих овочів для літнього столу. Суцільна користь - помідори, цибулю, зелень, селера і кунжут. Мінімум калорій і дуже смачно. Можна подавати салат до м'яса або риби замість (або разом) з гарниром.Необходимые продукти: 5 стиглих помідорів, пучок зеленої частини селери з листочками, 1 солодка біла салатна цибулина, пучок петрушки, півсклянки кунжутного насіння, 2 столові ложки яблучного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, чорний мелений... |
Як виявилося, на основі такого звичного продукту, як вівсяні пластівці можна приготувати дивно корисне і смачне ласощі - вівсяні козинаки з додаванням сухофруктів. Подібна солодкість особливо підійде для сімей, у яких є дитина, адже так хочеться, щоб малюк із задоволенням їв корисні для дитячого організму продукти, а подібний десерт якраз прекрасно для цього підходить! Список інгредієнтів для приготування козинаків: 450 грамів вівсяних пластівців, шість столових ложок натурального меду,... |
Відмінна закуска для любителів дарів моря. Хто стежить за своєю вагою, можуть не використовувати жирні вершки і не запікати, а просто заправити лимонним соком.Необходимые продукти: 2 стейка лосося, 4 картоплини, 200 г кальмарів, 250 г великих креветок, склянку вершків 20% жирності, 1 лимон, 2 зубчики часнику, пучок кропу, 1 столова ложка вершкового масла, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: стейки лосося запекти на грилі, зняти шкуру і розламати вилкою... |
Джем з лука нагадує вишукану гірчицю або ароматну аджику. Подають цю дивину до м'яса, риби, салату, сиру або підсмаженої хлебу.Необходимые продукти: 2 кг ріпчастої цибулі, 2 кг цукру, 1 ст. л. гвоздики, 600 мл оцту з білого вина або яблучного, 3 чай. л. кмину, 2 ст. л.поваренной солі. Процес приготування: гвоздику помістити в марлевий мішечок. Лук як можна тонше нарізати півкільцями. Скласти у велику миску, засипати сіллю, щільно... |
Ароматний морквяно-апельсиновий пиріг потішить приємним смаком корисної начинки.Необходимые продукти: 1 кг моркви, 4 яйця, півтори склянки 35%-них вершків, склянка борошна, 100 гр вершкового масла, півсклянки цукру, 1 апельсин, щіпка соки. Процес приготування: моркву почистити, відварити на пару 30 хвилин. Або припустити до м'якості в невеликій кількості води. Натерти цедру з апельсина і віджати сік. 2/3 від усього масла порубати ножем з борошном, вливаючи порціями 3 столові ложки крижаної... |