Головна » Статті » Рецепти


Ніжний десерт сподобається дорослим і дітям. На розсипчастою основі, просочена соком, подаються свіжі ягоди і фрукти. Можна за бажанням в ягідну начинку додати вишню і (або) абрикоси без косточек.Необходимые продукти: 4 яйця, 3/4 склянки пшеничного борошна, півсклянки цукрової пудри, 300 мл вершків не менше 30% жирності, 100 гр ягід полуниці, малини, чорниці та лохини, 5 слив, 1 чайна ложка вершкового масла, щіпка солі.
Процес приготування:
Яйця збити з сіллю...
Переглядів: 899
Рецепти | | Коментарі (0)

Супчик досить ґрунтовний, зігріваючий, з м'ясом і квасолею. Не зовсім літній варіант, але для прохолодної осені та холодної зими - те, що потрібно.
Інгредієнти: 200 грам сухої квасолі, 400 грамів свинини, 400 грам томатів у власному соку, півтора літра м'ясного бульйону (або води), 1 цибулина, 2 стебла селери, 5 часточок часнику, 1 гострий перчик, столова ложка борошна, по чайній ложці порошку чилі і зіра, сіль за смаком....
Переглядів: 1033
Рецепти | | Коментарі (0)

Нескладний і корисний салат, приготований зі свіжих овочів для літнього столу. Суцільна користь - помідори, цибулю, зелень, селера і кунжут. Мінімум калорій і дуже смачно. Можна подавати салат до м'яса або риби замість (або разом) з гарниром.Необходимые продукти: 5 стиглих помідорів, пучок зеленої частини селери з листочками,
1 солодка біла салатна цибулина, пучок петрушки, півсклянки кунжутного насіння, 2 столові ложки яблучного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, чорний мелений...
Переглядів: 908
Рецепти | | Коментарі (0)

Простий і дуже ситний салатик, ну а свою назву він швидше за все отримав саме з-за того, що готується страва з макаронів, які відразу ж і безсумнівно асоціюються з Італією. Хоча дійсно макаронні вироби для такого салату краще взяти саме італійські, які абсолютно не розварюються, наприклад, "бантики", які будуть чудово виглядати в складі страви, ну або ж якісь різнокольорові макарони-трубочки.

Продукти, необхідні для приготування салату: 250 г відварених...
Переглядів: 993
Рецепти | | Коментарі (0)

Як виявилося, на основі такого звичного продукту, як вівсяні пластівці можна приготувати дивно корисне і смачне ласощі - вівсяні козинаки з додаванням сухофруктів. Подібна солодкість особливо підійде для сімей, у яких є дитина, адже так хочеться, щоб малюк із задоволенням їв корисні для дитячого організму продукти, а подібний десерт якраз прекрасно для цього підходить!

Список інгредієнтів для приготування козинаків: 450 грамів вівсяних пластівців, шість столових ложок натурального меду,...
Переглядів: 867
Рецепти | | Коментарі (0)

Відмінна закуска для любителів дарів моря. Хто стежить за своєю вагою, можуть не використовувати жирні вершки і не запікати, а просто заправити лимонним соком.Необходимые продукти: 2 стейка лосося, 4 картоплини, 200 г кальмарів, 250 г великих креветок, склянку вершків 20% жирності, 1 лимон, 2 зубчики часнику, пучок кропу, 1 столова ложка вершкового масла, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: стейки лосося запекти на грилі, зняти шкуру і розламати вилкою...
Переглядів: 904
Рецепти | | Коментарі (0)

Скоро настане сезон свіжих кабачків, і з цієї нагоди пропоную корисний і легкий варіант приготування гуляшу.
Інгредієнти: 400 г кабачків і помідорів, 200 г ріпчастої цибулі, дві морквини, 200 грам печериць, 500 грам м'яса індички (можна брати філе), чверть літра білого вина, дві столові ложки рослинної олії, 200 грам сметани. Спеції, сіль, чорний перець додайте за смаком.

Якщо гуляш будете готувати вже з великих кабачків з щільною...
Переглядів: 875
Рецепти | | Коментарі (0)

Джем з лука нагадує вишукану гірчицю або ароматну аджику. Подають цю дивину до м'яса, риби, салату, сиру або підсмаженої хлебу.Необходимые продукти: 2 кг ріпчастої цибулі, 2 кг цукру, 1 ст. л. гвоздики, 600 мл оцту з білого вина або яблучного, 3 чай. л. кмину, 2 ст. л.поваренной солі.
Процес приготування: гвоздику помістити в марлевий мішечок.
Лук як можна тонше нарізати півкільцями. Скласти у велику миску, засипати сіллю, щільно...
Переглядів: 971
Рецепти | | Коментарі (0)

Зелень і масло в цьому рецепті «об'єднуються» в зелене масло, і виступають у вигляді начинки для рибних котлеток. Смачно, незвично і дуже соковито!

Інгредієнти: 500 грам рибного фаршу, одна цибулина, одне яйце, 100 грам вершкового масла, зелень кропу і петрушки (або що подобається), панірувальні сухарі, чорний мелений перець і сіль за смаком, приправи для риби. Обсмажувати зрази ми будемо в рослинному маслі.

Масло дістаємо з холодильника,...
Переглядів: 868
Рецепти | | Коментарі (0)

Ароматний морквяно-апельсиновий пиріг потішить приємним смаком корисної начинки.Необходимые продукти: 1 кг моркви, 4 яйця, півтори склянки 35%-них вершків, склянка борошна, 100 гр вершкового масла, півсклянки цукру, 1 апельсин, щіпка соки.
Процес приготування: моркву почистити, відварити на пару 30 хвилин. Або припустити до м'якості в невеликій кількості води.
Натерти цедру з апельсина і віджати сік.
2/3 від усього масла порубати ножем з борошном, вливаючи порціями 3 столові ложки крижаної...
Переглядів: 1032
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4301-4310 4311-4320 4321-4330 4331-4340 4341-4350 ... 4691-4700 4701-4708