Головна » Статті » Рецепти |
Рецептів тортів з "руїн" багато. Цей тортик з бізе з чорносливом і орешками.Необходимые продукти: 7 білків, 3 склянки цукру + 1 ст. л. на глазур, 300 мл молока, 2 ст. л. картопляного крохмалю, 400 гр. вершкового масла півсклянки 20% сметани, 2 ст.л. з порошку какао, 500 гр. чорносливу 500 гр.ядер волоських горіхів, щіпка солі. Процес приготування: білки збити з сіллю і 2 склянками цукру в стійку піну. Викласти чайною... |
Приготування оселедця в східному стилі дозволить трохи по-новому подати звичну оселедець. Можна зробити з японським ухилом, взявши рисовий оцет, саке замість вина і васабі натомість горчицы.Необходимые умови: 1 велика оселедець, 300 гр салатного "міксу (руколла, качанний, айсберг), пучок зеленої цибулі, 3 ст. л винного оцту, 2 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. гірчиці, півсклянки білого вина, 3 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. кунжутного насіння. Процес приготування:... |
Теплий салат з копченої скумбрії і молодої картоплі урізноманітнює весняний стіл свіжим вкусом.Необходимые продукти: 500 гр молодого рожевого картоплі, 1 скумбрія холодного копчення, 1 качан салату радіккіо (з фіолетовими листочками, але можна і айсберг або будь-який інший), 1 салатна цибулина, 7 ст. л.оливкового масла, 2 ст. л. винного оцту, 1 ст. л. гірчиці, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: картопля вимити, почистити щіткою, відварити в мундирі і розрізати навпіл.... |
Пиріг як раз для початку літа, коли з'являються молоді овочі і зелень.Необходимые продукти: 3 яйця, 2 кг молодих маленьких кабачків, 2 зубчики часнику, 300 г жирного сиру, 300 г твердого сиру, по пучка м'яти і зеленого цибулі, 4 ст. л. вершків, 1 ст. л. оливкової олії, 2 ст. л. вершкового масла, 1 чай. л. сухого орегано, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: кабачки нарізати дуже тонкими, майже прозорими, кружечками.... |