Головна » Статті » Рецепти


Досить незвичайний рецепт цукерок-трюфелів з білого шоколаду, причому незвичайний він саме присутністю у складі ласощі сушених абрикосів, а також шафрану, який додасть конфеткам характерний жовтуватий колір. Цукерки виходять гарними на вигляд і крім цього дивовижно смачними!

Необхідні інгредієнти для приготування таких трюфелів: 150 г білого шоколаду (шоколад бажано вибрати відмінної якості), 30 грамів свіжих вершків середньої жирності, 30 грамів вершкового масла, 30 г цукрової пудри, один яєчний жовток,...
Переглядів: 836
Рецепти | | Коментарі (0)

Хто ставитися до любителям свіжих печериць, оцінять їх пікантний смак у поєднанні з ніжним горіховим присмаком авокадо.Необходимые продукти: 1 авокадо, 300 г свіжих печериць, 1 зубчик часнику, 1 лимон, 3 столові ложки оливкової олії, 1 чайна ложка винного оцту, жменя листя м'яти і базиліка, щіпка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі.
Процес приготування: вичавити сік з лимона, часник пропустити через прес. Печериці помити, почистити, нарізати тонкими пластинками і злегка...
Переглядів: 972
Рецепти | | Коментарі (0)

Серед усіх сортів рису безперечний фаворит - рис басматі. Він гарний у багатьох варіантах - і сам по собі, і в якості гарніру. Якщо басматі купити не вдалося, то можна використовувати будь-який інший довгозерний рис.
Інгредієнти: 200 грамів рису, 500 мл бульйону чи води, 2 середніх помідора, одна цибулина, три зубчики часнику, сіль за смаком, пучок свіжого базиліка, рослинне масло.

Цибулю і часник дрібно ріжемо....
Переглядів: 934
Рецепти | | Коментарі (0)

Простий і нехитрий рецепт смачних домашніх цукерок, приготованих з простих, звичних і доступних продуктів. Такі цукерки чудово підійдуть в якості смачного десерту або ласощі до чаю і порадують своїм чудовим горіхово-шоколадним смаком всю сім'ю.

Для того, щоб приготувати шоколадно-горіхове праліне вам знадобляться такі інгредієнти: 200 г обсмажених арахисовых горішків, 150 грамів обсмажених волоських горіхів, п'ять столових ложок цукрової пудри, три столові ложки порошку какао, три столові ложки жирних...
Переглядів: 1295
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани за цим рецептом можна готувати як вегетаріанське блюдо, а можна замість сиру (чи разом з ним) використовувати м'ясний фарш. Смачно, незвично і досить ситно.

Інгредієнти: два баклажана, 4-5 помідорів, 150-200 грам сиру (бажано солонуватого на смак), сіль, часник і базилік - все за смаком. Базилік можна використовувати свіжий або сушений.

Баклажани ріжемо «гармошкою» - гострим ножем ріжемо кружечками, але до кінця не прорізаємо, щоб...
Переглядів: 854
Рецепти | | Коментарі (0)

Супчик свіжого зеленого кольору, як раз для весни, з молодих овочів. Необхідні продукти: 3 пучка петрушки, пучок шпинату, 10 штук молодого картоплі, 250 г свіжих грибів (печериці, гливи, лисички), 5 зелених стебел селери, 2 цибулі-порею, півсклянки сметани, 2 ст. л. вершкового масла, 7 ст. л. оливкової олії, щіпка сухого чебрецю, білий запашний і чорний гіркий мелений перець, соль.Процесс приготування: картопля вимити, почистити від шкірки, крупно нарізати великими шматочками.
Нашаткувати...
Переглядів: 868
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальне і смачне, а крім цього дуже красиве і ошатне з вигляду страва - ну просто ідеальний варіант частування для званого обіду або святкового застілля. І що також важливо, готуватися така закуска не надто складно і можна без якихось особливих зусиль порадувати гостей чудовим блюдом!

Необхідні складові для приготування терина: 600 грамів курячої печінки, половина склянки мартіні, один стакан свіжої малини, 20 грамів вершкового масла, 10-15 г агар-агару...
Переглядів: 950
Рецепти | | Коментарі (0)

Свіже весняне страва з корисним шпинатом, трохи погашеним у будь-якому рослинному маслі і приправленим лимонним соком. Можна додатково посипати вже готову закуску дрібно посіченою зеленню кропу, петрушки, базиліка і ніжними пір'ям зеленого лука. Суцільні вітаміни в тарілці!Необхідні продукти: 2 великих пучка шпинату (вагою близько 1 кг), 1 лимон, 4 столові ложки оливкової олії, за смаком - мелений чорний перець і сіль.
Процес приготування: шпинат перебрати, ретельно вимити, розкласти на...
Переглядів: 899
Рецепти | | Коментарі (0)

Якщо не робити упор на оригінальний рецепт, то дорогі мигдальні горішки можна замінити більш доступними волоськими горіхами або додати фундук.
Інгредієнти: 170 г мигдальних горіхів, 320 г борошна, 200 г м'якого вершкового масла, 400 грам цукрової пудри, чайна ложка ванільного цукру, один яєчний білок, половина чайної ложки меленої кориці, щіпка солі. Ще знадобляться горішки для прикраси (це не обов'язково).


Не лякайтеся великої кількості цукрової...
Переглядів: 972
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивно до речі доведеться такий рецептик чудових тістечок напередодні початку сезону такої чудової ягоди, полуниця, адже саме вона і є головним інгредієнтом для приготування цього красивого і апетитного, а також приголомшливо смачного десерту!

Список необхідних для приготування такого ласощі продуктів: 200 грамів пшеничного борошна, половинка чайної ложки пекарського порошку, 100 грамів цукрового піску для тіста і 50 грамів борошна, 50 г вершкового масла, 200 грамів свіжої полуниці, по...
Переглядів: 890
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4271-4280 4281-4290 4291-4300 4301-4310 4311-4320 ... 4691-4700 4701-4708