Головна » Статті » Рецепти |
Хто ставитися до любителям свіжих печериць, оцінять їх пікантний смак у поєднанні з ніжним горіховим присмаком авокадо.Необходимые продукти: 1 авокадо, 300 г свіжих печериць, 1 зубчик часнику, 1 лимон, 3 столові ложки оливкової олії, 1 чайна ложка винного оцту, жменя листя м'яти і базиліка, щіпка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі. Процес приготування: вичавити сік з лимона, часник пропустити через прес. Печериці помити, почистити, нарізати тонкими пластинками і злегка... |
Супчик свіжого зеленого кольору, як раз для весни, з молодих овочів. Необхідні продукти: 3 пучка петрушки, пучок шпинату, 10 штук молодого картоплі, 250 г свіжих грибів (печериці, гливи, лисички), 5 зелених стебел селери, 2 цибулі-порею, півсклянки сметани, 2 ст. л. вершкового масла, 7 ст. л. оливкової олії, щіпка сухого чебрецю, білий запашний і чорний гіркий мелений перець, соль.Процесс приготування: картопля вимити, почистити від шкірки, крупно нарізати великими шматочками. Нашаткувати... |
Оригінальне і смачне, а крім цього дуже красиве і ошатне з вигляду страва - ну просто ідеальний варіант частування для званого обіду або святкового застілля. І що також важливо, готуватися така закуска не надто складно і можна без якихось особливих зусиль порадувати гостей чудовим блюдом! Необхідні складові для приготування терина: 600 грамів курячої печінки, половина склянки мартіні, один стакан свіжої малини, 20 грамів вершкового масла, 10-15 г агар-агару... |
Свіже весняне страва з корисним шпинатом, трохи погашеним у будь-якому рослинному маслі і приправленим лимонним соком. Можна додатково посипати вже готову закуску дрібно посіченою зеленню кропу, петрушки, базиліка і ніжними пір'ям зеленого лука. Суцільні вітаміни в тарілці!Необхідні продукти: 2 великих пучка шпинату (вагою близько 1 кг), 1 лимон, 4 столові ложки оливкової олії, за смаком - мелений чорний перець і сіль. Процес приготування: шпинат перебрати, ретельно вимити, розкласти на... |