Головна » Статті » Рецепти |
Сорбе часто називають морозивом, хоча по суті, це перетерті з цукром, але заморожені фрукти або ягоди. У спеку дуже приємно ласувати подібної дієтичної і дуже корисною солодкістю. Сорбе часто подають як десерт зі збитими вершками, посипають тертим шоколадом або орешками.Необходимые продукти: 500 гр стиглої чорної смородини, склянка цукрової пудри, 1 лимон. Процес приготування: чорну смородину подрібнити в блендері до консистенції пюре. Викласти в миску, влити лимонний сік, ретельно... |
Гриби можна брати будь-які, печериці, гливи. Особливо гарні білі. Необхідні продукти: 1 кг свіжих грибів, 400 гр великої квасолі, 4 зубчики часнику, 3 великих м'ясистих помідора, по пучку кропу і петрушки, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, соль.Процесс приготування: квасоля промити, замочити на ніч прохолодною кип'яченою воді. Вранці довести до кипіння, варити при слабкому нагріванні під кришкою до м'якості. Не солити, стежити, щоб не переварити. По готовності... |