Головна » Статті » Рецепти


Виявляється, що з апельсинових кірок, які залишаються після того, як ви поласуєте цим соковитим цитрусовим фруктом, можна приготувати не менш смачне ласощі - дивовижно смачні (і корисні також) апельсиново-шоколадні цукерки до чаю! Готується подібне ласощі дуже швидко і з мінімуму інгредієнтів.

Для того, щоб приготувати такі цукерки з апельсинових шкірок вам знадобиться наступне: три апельсина (точніше тільки їх кірки), 200 грамів цукрового піску, питна вода, плитка (100 грамів)...
Переглядів: 943
Рецепти | | Коментарі (0)

З курячого фаршу можна дуже швидко приготувати що-небудь смачненьке. Наприклад - котлетки, а якщо є трохи часу, то зробити зрази. Начинку можна змінювати за своїм смаком, вона не обов'язково повинна бути як в цьому рецепті.

Інгредієнти для фаршу: 700 грам курячого м'яса, одне яйце, 4 скибочки білого хліба, дві часточки часнику, кілька гілочок кропу, сіль і мелений перець за смаком.
Для начинки: 200 грам печериць, одна цибулина,...
Переглядів: 993
Рецепти | | Коментарі (0)

Це і не фруктовий, і не овочевий салат. Такий своєрідний мікст з манго і свіжого огірка. Не сказати що десерт, швидше салат підійде як доповнення до основного гарячого блюда. Смак освіжаючий, а сам по собі салат дуже легкий.

Інгредієнти: одне велике манго (не обов'язково дуже солодке), два свіжих огірка (середніх), половинка маленького гостренького перчика.
Для заправки: щіпка солі, дві столові ложки цукру, 60 мл рисового оцту (якщо...
Переглядів: 998
Рецепти | | Коментарі (0)

Просто чудова, легка в приготуванні і надзвичайно смачна домашня випічка - солодкі булочки з начинкою з полуниці, які дуже сподобаються дітям, та й не тільки їм, і стануть прекрасним частуванням для сімейних чаювання! Полуницю для начинки булочки можна використовувати як свіжу (варто тільки почекати тиждень-другий її дозрівання), так і морожену.

Склад: для тіста - одна чайна ложка сухих дріжджів, 200 мілілітрів молока (воно має бути трішки теплим), одне...
Переглядів: 1767
Рецепти | | Коментарі (0)

Сорбе часто називають морозивом, хоча по суті, це перетерті з цукром, але заморожені фрукти або ягоди. У спеку дуже приємно ласувати подібної дієтичної і дуже корисною солодкістю. Сорбе часто подають як десерт зі збитими вершками, посипають тертим шоколадом або орешками.Необходимые продукти: 500 гр стиглої чорної смородини, склянка цукрової пудри, 1 лимон.
Процес приготування: чорну смородину подрібнити в блендері до консистенції пюре.
Викласти в миску, влити лимонний сік, ретельно...
Переглядів: 936
Рецепти | | Коментарі (0)

Незвичайний і оригінальний рецепт курячого рулету - зі скибочками свіжих яблук і сухофруктами (родзинками і курагою), зі своїм цікавим та оригінальним смаком, а також незвичайним і яскравим виглядом, може стати чудовою закускою і прикрасою святкового столу.

Список складових, які потрібні для приготування цього рулету: чотири великих половинки курячих грудок, одна невелика головка ріпчастої цибулі, два зубчики часнику, одне яблуко твердих сортів (середнього розміру), чотири-п'ять штучок кураги, одна жменя...
Переглядів: 892
Рецепти | | Коментарі (0)

Гриби можна брати будь-які, печериці, гливи. Особливо гарні білі. Необхідні продукти: 1 кг свіжих грибів, 400 гр великої квасолі, 4 зубчики часнику, 3 великих м'ясистих помідора, по пучку кропу і петрушки, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, соль.Процесс приготування: квасоля промити, замочити на ніч прохолодною кип'яченою воді. Вранці довести до кипіння, варити при слабкому нагріванні під кришкою до м'якості. Не солити, стежити, щоб не переварити. По готовності...
Переглядів: 875
Рецепти | | Коментарі (0)

Цікавий і незаяложений спосіб приготування курячого м'яса. Курочка виходить ароматною, з лимонним присмаком. Готується страву на сковорідці.
Інгредієнти: кілограм курячих ніжок (або стегенець), два лимона, дві великі цибулини, чотири часточки часнику, 100 г маслин без кісточок, по половині чайної ложки сухого чебрецю і базиліка, дві склянки бульйону або води, сіль і чорний мелений перець за смаком.

Ніжки моєму, посипаємо сіллю, перцем, залишаємо хвилин на десять. Потім обсмажуємо...
Переглядів: 881
Рецепти | | Коментарі (0)

Досить ситне блюдо. Одна половинка баклажана - це цілком повноцінний вечерю.

Інгредієнти: три великих баклажана, 2 великих помідора (краще рожевих - вони не такі кислі), шість яєць, кілька листочків базиліка, 70 грам пармезану, часточка часнику, рослинна олія, сіль і чорний мелений перець за смаком. Якщо пармезану немає - замініть його звичайним сиром.

Баклажани розрізаємо навпіл, акуратно вигрібаємо серединку (ножем або ложкою), дрібно ріжемо. Посипаємо сіллю...
Переглядів: 1270
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальний і просто дивний на смак пиріг зі смаком мигдалю, який при бажанні можна подавати, змастивши в якості крему абрикосовим варенням - поєднання смаків просто чудове, ну або ж просто посипати зверху цукровою пудрою. Готуватися подібний пиріг швидко і без особливих зусиль.

Для приготування цього пирога вам будуть потрібні наступні інгредієнти: 80 грамів очищених фісташок, 400 грамів пшеничного борошна, 200 грамів цукру, трохи солі, 200 мілілітрів молока, один...
Переглядів: 895
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4291-4300 4301-4310 4311-4320 4321-4330 4331-4340 ... 4691-4700 4701-4708