Головна » Статті » Рецепти |
Ніжний салатик з овочів і фруктів та горіхів, зі свіжим і пікантним смаком. Його корисні компоненти і сподобаються всім, прагнуть стежити за фігурою. Суміш листових салатів підбирати за власним смаком. Необхідні продукти: 2 грейпфрута, 300 гр салатного "міксу", суміші будь-яких листя салату (наприклад, айсберга, руколи, цикорію, кочан), 150 г кедрових горіхів, 4 столові ложки оливкової олії, дрібка свіжо меленого чорного перцю, щіпка солі. Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на... |
Будь-яка закуска в Іспанії, що подається до пива або вина, називається тапас. Тому це блюдо, пропоноване в барі так і зазначено: "тапас-шампіньйони". Виходить воно досить гострим і пряным.Необходимые продукти: 800 гр дрібних шампіньйонів (маленьких), 4 зубчики часнику, пучок цибулі-шалот (такі ніжні зелені пір'я без гіркоти), 1 перчик чилі, 1 стакан сухого шеррі, пучок петрушки, 2 столові ложки оливкової олії, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: гриби почистити або просто... |
Незвичайна подача звичної гречаної каші. І виходить смачне і легке блюдо.Необходимые продукти: 1 стакан гречаної крупи, 200 г тофу (соєвого сиру), 2 зубчики часнику, жменя листя свіжого базиліка, 1 столова ложка рослинної олії, 2 столові ложки соєвого соусу, 1 невеликий корінь імбиру, пів чайної ложки меленого мускатного горіха, щіпка солі. Процес приготування: корінь імбиру почистити і натерти на дрібній тертці. Часник почистити і пропустити через прес. Гречку перебрати від... |