Головна » Статті » Рецепти |
У листковий салат, крім ананасів і маслин, входять також варена курка і сир. Тому страва виходить ситним, з гармонійним поєднанням солодкуватого присмаку ананасів і пікантною нотки маслин. Кількість майонезу регулювати за вкусу.Необходимые продукти: 2 курячих філе, 250 гр маринованих печериць, порізаних пластинками, 250 гр консервованих ананасів, порізаних кубиками, 200 гр твердого сиру, склянку маслин без кісточок, пучок кропу, майонез, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: філе занурити в солоний... |
Хто любить картоплю, вірніше хто його не любить? Таких людей мабуть не знайдеться.)) Я обожнюю картопельку, хоч вона і містить крохмаль і тим самим шкодить моїй фігурі! Люблю в смаженому вигляді, в запеченому на вугіллі, в тушкованому, у вигляді пюре та просто люблю варену. Ось зовсім недавно знайшла рецепт (новий для мене) приготування картопельки, готується вона в паприці. Виходить красиво і дуже смачно. Дітям моїм подобається, розходиться це блюдо... |
Квасоля, приготовлена з волоськими горіхами, дуже смачне і ситне блюдо. Ця закуска добре поєднується з білим грузинським вином.Необходимые продукти: 500 г квасолі (краще великої, червоного або фіолетового), 1 склянка ядер волоських горіхів, 3 зубчики часнику, 1 ріпчаста цибулина, пучок кінзи, петрушки і кропу, 1 столова ложка рафінованої соняшникової олії, чорний і червоний мелений перець, сіль. Процес приготування: квасоля промити і замочити на ніч у прохолодної кип'яченої води. Вранці в... |
Чанахи - страва грузинської кухні, це баранина, приготовлена в духовці з овочами. Можна порівняти з рагу або гуляшем. Дуже смачно!Необхідні продукти: 500 г жирної баранини, 3 репчатых великих цибулини, 4 великих картоплини, 7 стиглих помідорів, 5 невеликих баклажанів, склянку томатного соку, 2 столові ложки рослинної олії, пучок базиліка, кінзи, петрушки, червоний і чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: баклажани надрізати вздовж до середини, посолити, покласти під гніт на півгодини,... |