Головна » Статті » Рецепти |
Ніколи не думала, що можна приготувати в домашніх умовах таку смакоту. І ось Вам швидкий і смачний десерт, домашнього приготування. Має легкий і ніжний смак. Може бути поданий як на святковий стіл, так і на звичайний сніданок. Прекрасне блюдо до чаю, або просто радість для ласунів. Інгредієнти: Цукор - 600 г Вода - 300 мл Желатин - 15 г Лимонна кислота - 1,5 чайної ложки Сода - 0,5... |
Ніжний повітряний шоколадний торт.Необходимые продукти: 3 плитки по 100 гр чорного шоколаду (з вмістом какао від 70% і вище), 6 яєць, чайна ложка вершкового масла, щіпка солі. Процес приготування: 2 шоколадні плитки поламати на шматочки і розтопити на водяній бані до рідкого стану, не розмішуючи. Відокремити білки від жовтків. Жовтки бити віночком до легкого їх освітлення і змішати з розтопленим шоколадом. Збити білки з дрібкою солі до... |
Для приготування рибки по-провансальски потрібна жирні сорти: сьомга, палтус, сом. Вся справа в салаті з помідорів і зелені, з яким і подається рыба.Необходимые продукти: 4 рибних стейка по 150 гр, 4 помідора, 2 стебла цибулі-порею, по жмені рубаних зеленого цибулі, свіжого базиліка, петрушки і тархуна, 1 лимон, 1 столова ложка винного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: помідори обшпарити, очистити від шкірки і... |
Закусочні рибні кульки готуються швидко, виглядають ошатно. Можна використовувати не тільки солону рибу, але і гарячого копчення. Консервовану, попередньо злив рідина і розім'явши вилкой.Необходимые продукти: 200 гр філе слабосоленої червоної риби скумбрії холодного копчення, 3 курячих яйця, 200 гр твердого сиру, 100 гр крабових паличок, пучок кропу або петрушки, майонез, чорний мелений перець, 100 г корейської моркви, сіль. Процес приготування: яйця круто відварити і натерти на дрібній тертці, аналогічно... |
Ніжний рулет з збитими вершками. Ягоди, в принципі, можна взяти любые.Необходимые продукти: 4 білка, півсклянки мигдалю, 3 столові ложки цукрової пудри, 1 чайна ложка яблучного оцту, склянку вершків (з жирністю не менше 30%), склянка цукру, 50 гр (пів плитки) чорного шоколаду, 300 гр чорниці, 1 столова ложка рослинного масла, щіпка солі. Процес приготування: горіхи подрібнить, але не в пил, щоб були шматочки. Білки посолити і збити, додаючи по ложці... |