Головна » Статті » Рецепти |
Салат "сільський" з картоплею, солоними огірками та маринованими грибами. Необхідні продукти: 4 великі картоплини (сорт з не разваривающихся, не розсипчастих), 5 солоних огірків середнього розміру, баночка (100 гр) маринованих цілих печериць, 1 солодка фіолетова ялтинська цибулина, 4 столові ложки рафінованої і запашного, "домашнього" соняшникової олії, 1 столова ложка винного оцту, чайна ложка чорного меленого перцю, половина чайної ложки перемеленого кмину, сіль за смаком. Процес приготування: картопля вимити і відварити... |
Смачний салат з корисним тунцем і оливками.Необходимые продукти: 1 баночка консервованого тунця, 1 склянка оливок без кісточок, 1 зубчик часнику, півсклянки довгого рису, 1 солодка фіолетова ялтинська цибулина, 200 гр твердого сиру, 5 перепелиних яєць, 1 столова ложка оливкової олії, 5 столових ложок майонезу, чорний мелений перець і сіль - за смаком. Процес приготування: рис зварити до м'якості під кришкою на мінімальному полум'я в склянці підсоленого окропу. Охолодити. Сир... |
Курчата, приготовані у виноградному соку, ніжне блюдо, цілком підходить для дієтичного питания.Необходимые продукти: 2 тушки молодих курчат, 1 столова ложка 20%-й сметани, 2 столові ложки білого сухого вина, 1 літр виноградного соку з білого винограду, 4 столових ложок топленого вершкового масла, сіль, чорний і червоний мелений перець - за смаком. Процес приготування: курчат розрубати на 4 частини, натерти з усіх боків сумішшю солі і перцем, скропити вином, змастити сметаною.... |