Головна » Статті » Рецепти


У китайській кухні дуже гармонійно поєднуються всі смаки: солодкий, солоний, кислий, гострий і гіркий. Тому в рецептах багато інгредієнтів, основні з яких - це спеції і приправи, які і надають страві потрібний акцент.


800 грамів нежирного м'яса
Два солодких болгарських перцю
Одна велика морквина
150 грам консервованих ананасів
Одна велика цибулина
Три столових ложки соєвого соусу
Три столових ложки червоного сухого вина
Дві столові ложки яблучного...
Переглядів: 937
Рецепти | | Коментарі (0)

У китайській кухні дуже гармонійно поєднуються всі смаки: солодкий, солоний, кислий, гострий і гіркий. Тому в рецептах багато інгредієнтів, основні з яких - це спеції і приправи, які і надають страві потрібний акцент.


800 грамів нежирного м'яса
Два солодких болгарських перцю
Одна велика морквина
150 грам консервованих ананасів
Одна велика цибулина
Три столових ложки соєвого соусу
Три столових ложки червоного сухого вина
Дві столові ложки яблучного...
Переглядів: 919
Рецепти | | Коментарі (0)

Замість персиків можна взяти стиглі абрикоси, м'які груші, сливи, вишню.Необходимые продукти: 7 персиків, 2 яйця, склянка цукру, пакетик ванільного цукру, 100 гр розм'якшеного вершкового масла, півсклянки пшеничного борошна, половина чай. л. розпушувача, 2 ст л. цукрової пудри, щіпка солі.
Процес приготування: персики розрізати навпіл, видалити кісточки, скласти в каструлю. Нагріти окремо 4 столових ложки води з 3 столовими ложками цукру до його розчинення, всипати ванільний цукор, перемішати і залити...
Переглядів: 937
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачна закуска, варіант подачі оселедця. Необхідні продукти: 1 велика жирна оселедець, 10 перепелиних яєць
1 пучок листового салату (або взяти салатний "мікс"), 1 пучок молодої зеленої цибулі, 100 г твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, 1 лимон, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: з оселедця зняти шкіру, ретельно видалити всі кістки, отримане філе розрізати на невеликі шматочки. Вичавити сік з лимона.
Зварити круто перепелині яйця, залити холодною водою,...
Переглядів: 896
Рецепти | | Коментарі (0)

Таку смачну домашню ковбаску, приготовану з ніжного і навіть дієтичного м'яса кролика, можна подавати як у холодному вигляді, так і ще гарячою - вийде однаково смачно. При цьому нічого подібного в магазинах вже точно не продають, так що страва вийде в якійсь мірі ексклюзивним.

Список інгредієнтів, які будуть потрібні для того, щоб приготувати таку домашню ковбасу з кролятини: приблизно два з половиною-три кілограми м'яса кролика, один-півтора кілограма свинячого...
Переглядів: 3398
Рецепти | | Коментарі (0)

Таку чудово смачну святкову закуску можна подавати і в гарячому, і в холодному вигляді - і так, і сяк блюдо просто приголомшливо смачне! Для приготування м'ясного терина з помідорами взагалі-то використовуються томати консервовані у власному соку, але таким же точно чином можна використовувати також і свіжі помідори, попередньо очищені від шкірки і насіння або ж помідори в'ялені.

Список складових: пів кілограма м'ясного фаршу асорті (суміш яловичого і свинячого),...
Переглядів: 833
Рецепти | | Коментарі (0)

Для цього блюда з усіх видів макаронних виробів найкраще підходять пенне або макарони-пір'ячко. Відрізнити їх легко - це короткі рифлені трубочки, нарізані навскоси.
Інгредієнти: 300 грам пасти пенне, 200 грам шинки, заморожені гриби (які є), одна цибулина, зубчик часнику, 150 грам сметани, сіль і мелений перець за смаком, пучок свіжого кропу, рослинне масло.

Пенне відварити згідно до інструкції на упаковці. Намагайтеся не переварити, інакше вони...
Переглядів: 874
Рецепти | | Коментарі (0)

Взагалі-то, не такі вже й ледачі, так що назвою краще не спокушатися. Зусилля докласти доведеться, і готувати голубці потрібно коли тимчасовими рамками ви особливо не обмежені. Результат звичайно ж порадує - і смачно, і незвично, і ситно, загалом спробувати варто!
Інгредієнти: 400 грам м'ясного фаршу, половинка невеликого качана капусти (приблизно 500 грам), 100 грам гречаної крупи, 150 грам маринованих опеньків (або лисичок), 2 цибулини, сіль, перець, приправи...
Переглядів: 1012
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачне м'ясо у незвичному антуражі: солодка гіркота з імбирним ароматом.Необходимые продукти: 4 шматки свинячої вирізки вагою по 250 гр, 4 зубчики часнику, 1 лимон, 1 зелений перець чилі, 100 мл коньяку, 2 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки дрібно натертого імбиру, мелений чорний перець, сіль.
Процес приготування: часник дрібно порубати. З лимона вичавити сік.
М'ясо укласти в глибоку каструлю, полити лимонним соком і посипати...
Переглядів: 885
Рецепти | | Коментарі (0)

Подібні цукерки насправді готуються дуже і дуже просто і ніяких особливих продуктів для їх виготовлення не потрібно, та й взагалі складових зовсім мало - фрукти, трохи цукру і горіхи для посипання. Але, незважаючи на всю простоту і невигадливість, таке ласощі виходить по справжньому смачним, ну і крім цього ще й просто дивно корисним, на відміну від різних магазинних солодощів і цукерок!

Для того, щоб приготувати цукерки "Вишневий мармелад"...
Переглядів: 962
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4321-4330 4331-4340 4341-4350 4351-4360 4361-4370 ... 4691-4700 4701-4708