Головна » Статті » Рецепти |
Замість персиків можна взяти стиглі абрикоси, м'які груші, сливи, вишню.Необходимые продукти: 7 персиків, 2 яйця, склянка цукру, пакетик ванільного цукру, 100 гр розм'якшеного вершкового масла, півсклянки пшеничного борошна, половина чай. л. розпушувача, 2 ст л. цукрової пудри, щіпка солі. Процес приготування: персики розрізати навпіл, видалити кісточки, скласти в каструлю. Нагріти окремо 4 столових ложки води з 3 столовими ложками цукру до його розчинення, всипати ванільний цукор, перемішати і залити... |
Смачна закуска, варіант подачі оселедця. Необхідні продукти: 1 велика жирна оселедець, 10 перепелиних яєць 1 пучок листового салату (або взяти салатний "мікс"), 1 пучок молодої зеленої цибулі, 100 г твердого сиру, 4 столові ложки соняшникової олії, 1 лимон, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: з оселедця зняти шкіру, ретельно видалити всі кістки, отримане філе розрізати на невеликі шматочки. Вичавити сік з лимона. Зварити круто перепелині яйця, залити холодною водою,... |
Смачне м'ясо у незвичному антуражі: солодка гіркота з імбирним ароматом.Необходимые продукти: 4 шматки свинячої вирізки вагою по 250 гр, 4 зубчики часнику, 1 лимон, 1 зелений перець чилі, 100 мл коньяку, 2 ст. ложки рослинної олії, 2 ст. ложки меду, 2 ст. ложки дрібно натертого імбиру, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: часник дрібно порубати. З лимона вичавити сік. М'ясо укласти в глибоку каструлю, полити лимонним соком і посипати... |