Головна » Статті » Рецепти |
Легкий і свіжий салат для любителів авокадо.Необходимые продукти: 2 плоду авокадо, 200 гр бекону, 2 зубчики часнику, 1 пучок кочанного салату, 1 лимон, 1 батон білого хліба, півсклянки оливкової олії 2 ст. ложки винного оцту, мелений чорний перець, сіль. Процес приготування: листя салату перебрати, вимити, обсушити, покласти в пластиковий контейнер і поставити в холодильник на 2-3 години. З хліба зрізати скоринку, натерти часником. Довільно розламати батон на невеликі шматочки,... |
Щавель стати в нагоді не тільки на зелені щі або салат, а й для смачного, корисного омлету на завтрак.Необходимые продукти: 2 великих пучка щавлю, 5 яєць, 200 г жирного сиру, 100 гр твердого сиру, 1 столова ложка вершкового масла, 2 ст. л. оливкової олії, чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: щавель промити, обсушити, дрібно нарізати. Сир протерти через сито. Яйця збити віночком з сіллю і перцем, додати... |
Смачний домашній тортик для святкового чаепития.Тесто: пачка маргарину (250гр), 2 склянки борошна, 2 яйця, півсклянки цукру, 2 чайні ложки розпушувача, щіпка солі. Крем: пачка вершкового масла (200гр), банку згущеного молока, склянка чорносливу без кісточок. Процес приготування: Пачку маргарину охолодити в морозилці, натерти великою на крупній тертці. Посолити, всипати борошно і розпушувач, швидко перемішати руками в крихту. Яйця збити з цукру. Ввести в борошняну суміш і замісити тісто. Зліпити... |
Це, звичайно, імітація, але сподобається любителям грибів. Гриби брати на смак: великі печериці, гливи (тоді використовувати цілі капелюшки, не нарізаючи на пластинки), але особливо гарні в цьому блюді білі грибы.Необходимые продукти: 500 г грибів, 200 гр бекону, 3 зубчики часнику, 3 столові ложки оливкової олії, 1 їдальня ложка лимонного соку, готова суха суміш "Прованські трави", чорний мелений перець, сіль. Процес приготування: гриби нарізати уздовж пластинками завтовшки 2-3 мм, Посолити... |