Головна » Статті » Рецепти

Запіканка з гарбуза і сиру
Гарбуз краще варити не у воді, а в молоці і відразу ж додати цукор або мед, корицю. Тоді вона вийде солодкої, ароматною і з кислуватим сиром поєднання вийде дуже вдалим.
Інгредієнти: 500 грам гарбуза, 400 грам сиру, два яйця, чотири столові ложки манної крупи, чотири столові ложки молока, три столові ложки цукру, столова ложка меду, кориця, трохи масла для форми.

Гарбуз чистимо, ріжемо невеликими кубиками, заливаємо молоком на третину і відразу ж додаємо мед (або замість меду покладіть цукор за смаком) і щіпку кориці. Варити на слабкому вогні хвилин десять. Гарбуз повинна стати м'якою, але не розвалюватися. Готову гарбуз вийміть, охолодіть. Молоко не виливайте.

Змішайте сир з яйцями, цукром, манною крупою. Влийте молоко, в якому варився гарбуз. Залиште хвилин на п'ять щоб манка злегка набрякли. Потім додайте шматочки гарбуза, перемішайте і викладіть в змащену маслом форму. Поставте в розігріту до 180 градусів духовку і запікайте 30-40 хвилин. Верх запіканки можна змастити сметаною, тоді вийде красива рум'яна кірочка. Приємного апетиту!
Просмотров: 826
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуз, вийде

Рекомендовані рецепти:

Торт "Посмішка негра"
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Цибульні булочки
Гострий соус до м'яса
Тарт з шоколадним мусом
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: