Головна » Статті » Рецепти |
Ситний м'ясний салат незвичайний тим, що в нього додані мариновані сливи, що досить незвично і надає салату приємну пікантну кислинку.Необходимые продукти: 300 гр м'яса (пісна телятина або яловичина), 200 гр твердого сиру, склянку консервованого зеленого горошку, 10 штук маринованих слив, 100 г майонезу, пучок петрушки, сіль, мелений чорний перець. Процес приготування: м'ясо покласти в підсолений окріп і відварити до готовності (повної м'якості), остудити і порізати невеликими кубиками, розміром приблизно... |
Красивий і досить низькокалорійний салат, Необхідні продукти: 10 перепелиних яєць, 250 г крабових паличок, 1 біла салатна цибулина, 1 яблуко, 1 пучок листового салату. Заправка: 6 ст. л. оливкової олії, 2 ст л. винного оцту, 1 ч. л. зернистої гірчиці, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: відварити круто перепелиний яйця. Охолодити і почистити. Розрізати кожен уздовж навпіл. Порізати невеликими шматочками крабові палички. Цибулину нарізати дуже тонкими півкільцями. Якщо... |
Пісні голубці з грибами, смачно і корисно, можна включити в вегетаріанське меню.Необходимые продукти: качан капусти на 2 кг, 500го глив, півсклянки гречаної крупи, 3 цибулини, 4 морквини, 3 картоплини, 2 столові ложки томатної пасти, 3 столові ложки рослинної олії, кмин, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: гострим ножем вирізати качан з капустяного качана, опустити в солоний окріп, варити до м'якості верхніх листків. Остудити. Розібрати на листя. Зрізати щільні жилки. |