Головна » Статті » Рецепти |
Простий спосіб смачно і відносно швидко приготувати морську рибку. Бажано взяти філе, повністю без кісток, хоча можна використовувати і цілі потрошіння тушки. Необхідні продукти: 1 кг філе морського окуня (або будь-якої морської риби), 3 репчатых цибулини, майонез, пучок кропу, сіль, мелений мускатний горіх, чорний мелений перець, соняшникова рафінована олія для смаження. Процес приготування: промити рибу, порізати, якщо треба на порційні шматки, тільки великого розміру, добре натерти сумішшю солі, перцю... |
Таким чудовим пиріжкам додаткову принадність надає наявність в тесті, приготованому для них, твердого сиру, що робить випічку ще більш смачною і ароматною. Подібні пиріжки підійдуть для того, щоб їсти їх, наприклад, разом з борщем або яким-небудь бульйончик або супчиком. Отже, необхідні для приготування пиріжків інгредієнти: приблизно два з половиною-три склянки пшеничного борошна, 100 г твердого сиру, 50 г вершкового масла, одне яйце, 150 г сметани, по одній чайній... |
Незвичайне поєднання риби і гарбуза. Хоча гарбуз - той же овоч і її м'який смак прекрасно гармонує з ніжною фореллю і креветками.Необходимые продукти: 500 гр річкової форелі, 100 гр великих королівських креветок (почищених і відварених), 300 гр м'якоті гарбуза, 200 гр вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія для смаження, мускатний горіх мелений, сушений базилік, сіль, мелений чорний перець. Процес приготування: потрошеную форель промити, нарізати... |
Симпатичні і смачні рулетики з гармонійною комбінації смаків риби, копченого бекону, сиру і грибов.Необходимые продукти: 1кг філе будь нежирної риби (мерлуза, крижана, нототенія), 500 гр бекон (вже нарізаного тонкими смужками), 350 гр маринованих печериць, 250 гр відварених і почищених креветок, 300 гр твердого сиру, пучок кропу, сіль, чорний мелений перець. Процес приготування: гриби порізати маленькими кубиками, креветки теж подрібнити, нашаткувати зелень, сир натерти на дрібній тертці. Кожен шматок... |
У мене хлібопічка Панасонік, є диспенсер для закладання сухофруктів. Пропоную перевірений вже неодноразово мною рецепт паски. Виходить дуже смачний, легкий, м'якуш розсипчастий і не такий щільний, як в магазинних куличах. Закладаємо всі інгредієнти ось у такому порядку (кількість тут же вказую). Спочатку йдуть дріжджі сухі 2,5 чайної ложечки, потім борошна 450 грамів (потрібно просіяти), потім солі половинку чайної ложечки всипаємо, потім чотири яйця вбиваємо. Цукру чотири столові ложки, ваніліну... |