Головна » Статті » Рецепти


Простий спосіб смачно і відносно швидко приготувати морську рибку. Бажано взяти філе, повністю без кісток, хоча можна використовувати і цілі потрошіння тушки. Необхідні продукти: 1 кг філе морського окуня (або будь-якої морської риби), 3 репчатых цибулини, майонез, пучок кропу, сіль, мелений мускатний горіх, чорний мелений перець, соняшникова рафінована олія для смаження.
Процес приготування: промити рибу, порізати, якщо треба на порційні шматки, тільки великого розміру, добре натерти сумішшю солі, перцю...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт стане в нагоді людям, які дотримуються великого посту. Тефтелі з грибами нескладно готуються і виходять дуже смачними. Рекомендую.
Список необхідних продуктів: п'ятсот-шістсот грамів печериць, половина склянки гречаної крупи, дві великі цибулини, одна чайн. ложка крохмалю, свіжий зелений кріп, будь томатний соус, спеції за вибором, сіль, борошно, рослинна олія для смаження.

Процес приготування:

Гречку перебираємо, промиваємо. Заливаємо її 1.5 стаканчиками води, солимо і тушкуємо на невеликому...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

У цих знаменитих і розкиданих по всьому світу кав'ярнях подають найсмачнішу каву і дивовижні пряні печеньки. Якщо хочете скуштувати смак печива, не залишаючи меж рідних пенатів, приготуйте їх вдома самостійно. Вони дуже просто готуються і випікаються всього якихось 12 хвилин. Ні хвилиною більше! Я сьогодні самовільно протримала печиво в духовці на дві хвилини довше і пересушила його... Так що рівно 12 хвилин випікайте при температурі 180 градусів.
Тісто готуємо...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Таким чудовим пиріжкам додаткову принадність надає наявність в тесті, приготованому для них, твердого сиру, що робить випічку ще більш смачною і ароматною. Подібні пиріжки підійдуть для того, щоб їсти їх, наприклад, разом з борщем або яким-небудь бульйончик або супчиком.

Отже, необхідні для приготування пиріжків інгредієнти: приблизно два з половиною-три склянки пшеничного борошна, 100 г твердого сиру, 50 г вершкового масла, одне яйце, 150 г сметани, по одній чайній...
Переглядів: 701
Рецепти | | Коментарі (0)

Незвичайне поєднання риби і гарбуза. Хоча гарбуз - той же овоч і її м'який смак прекрасно гармонує з ніжною фореллю і креветками.Необходимые продукти: 500 гр річкової форелі, 100 гр великих королівських креветок (почищених і відварених), 300 гр м'якоті гарбуза, 200 гр вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, соняшникова рафінована олія для смаження, мускатний горіх мелений, сушений базилік, сіль, мелений чорний перець.
Процес приготування: потрошеную форель промити, нарізати...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт дуже ошатно і апетитно виглядає закуски у вигляді рулетиків з незвичайних млинців з зеленню і з начинкою для них з кольорової капусти, виходить дуже смачне, чудово корисне і дуже просте за своїм складом блюдо.

Склад даного страви: два курячих яйця, 500 мл молока, близько 50 грамів вершкового масла, півтори склянки борошна, 600 г цвітної капусти, півтори склянки сметани, 150-200 грамів сиру твердих сортів, кілька зубчиків часнику, по...
Переглядів: 901
Рецепти | | Коментарі (0)

Симпатичні і смачні рулетики з гармонійною комбінації смаків риби, копченого бекону, сиру і грибов.Необходимые продукти: 1кг філе будь нежирної риби (мерлуза, крижана, нототенія), 500 гр бекон (вже нарізаного тонкими смужками), 350 гр маринованих печериць, 250 гр відварених і почищених креветок, 300 гр твердого сиру, пучок кропу, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: гриби порізати маленькими кубиками, креветки теж подрібнити, нашаткувати зелень, сир натерти на дрібній тертці.
Кожен шматок...
Переглядів: 681
Рецепти | | Коментарі (0)

У мене хлібопічка Панасонік, є диспенсер для закладання сухофруктів. Пропоную перевірений вже неодноразово мною рецепт паски. Виходить дуже смачний, легкий, м'якуш розсипчастий і не такий щільний, як в магазинних куличах.
Закладаємо всі інгредієнти ось у такому порядку (кількість тут же вказую). Спочатку йдуть дріжджі сухі 2,5 чайної ложечки, потім борошна 450 грамів (потрібно просіяти), потім солі половинку чайної ложечки всипаємо, потім чотири яйця вбиваємо. Цукру чотири столові ложки, ваніліну...
Переглядів: 768
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачна хрустка картопелька виходить за таким рецептом. Все начебто просто, але є деякі нюанси, завдяки яким картопля і виходить смачною, ароматною і хрусткою.
Отже, нам знадобиться картопля не велика. Її моєму дуже добре і нарізаємо вздовж на чотири шматочки. Потім нарізані шматочки в каструльку укладаємо і заливаємо теплою водичкою. Рівно через пів години воду потрібно злити і холодною водою залити шматочки. Хвилин через п'ять і цю воду зливаємо,...
Переглядів: 1199
Рецепти | | Коментарі (0)

Особливу оригінальність і певну пікантність смаку такому, здавалося б простому паштету, з курячої печінки надає наявність в його складі таких, на перший погляд, незвичних продуктів, як фісташки і курага.

Продукти, які потрібні для приготування: 400 г курячої печінки, одна головка ріпчастої цибулі, два зубчики часнику, три чверті склянки червоного столового вина, один лавровий листок, три-чотири перцю горошком, дві штучки гвоздики, а також 10 штучок кураги і 20 штук...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4131-4140 4141-4150 4151-4160 4161-4170 4171-4180 ... 4691-4700 4701-4708