Головна » Статті » Рецепти |
Легке блюдо із з'єднання овочів сиру. Цвітна капуста і помідори, як постачальники вітамінів, і сир, що містить кальцій, роблять цю смачну запіканку вельми корисною .Необходимые продукти: 500 г цвітної капусти, 2 яйця, 2 помідори, 200гр сиру, півсклянки сметана, подрібнений сухий кріп і базилік, сіль, чорний мелений перець, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії. Процес приготування: цвітну капусту відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, дати трохи охолонути і... |
Простий спосіб смачно приготувати в пароварці практично будь-яку рибу. Виходить рибка дуже ніжною і сочной.Лучше всього взяти готове філе без кісток, але можна використовувати і потрошіння тушки, і готові стейки. Якщо мета - дієтичне харчування, то вибирати нежирні сорти риб, наприклад, мерлуза, крижана, нототенія, морський язик, зубатка і мінімум приправ. Можна, в цьому випадку, взагалі, не солити, нічим не приправляти, щедро полити лимонним соком готову рибку на тарілці. А... |
Тортик за рецептом співачки Лайми Вайкуле легкий, смачний, хоча трохи шкодить фігурі (в якості крему жирні вершки). Готується швидко, на деякий час після спорудження торта його потрібно пару годин у холодильнику потримати. Ну а влітку можна на пів години в морозилку відправити і торт готовий! Отже, беремо смачний якісний зефір білого кольору. Пів кіло. Нарізаємо його великими шматочками. Вершки збиваємо з цукром. Фрукти і (або) ягоди моєму і дрібно... |
Страва вимагає деякого часу і клопоту в приготуванні, але виходить таке ошатне і святкове, що стане і красивим гарніром і прикрасою святкового або дитячого стола.Картофель треба спеціально підібрати: довгастий і не великий. Необхідні продукти: 1 кг картоплі, сіль, соєвий соус, чорний мелений перець, рослинне масло для смаження. Процес приготування: Картоплю ретельно вимити, використовуючи щітку. Не чистити! Шкірка і буде темною голівкою. Закип'ятити воду, посолити, завантажити картоплю і варити практично,... |
Яловичина, витримана і приготована в ароматному маринаді, вийдуть пікантною, соковитою і нежной.Необходимые продукти: 500 г м'якоті без кісток, склянка сметани, 100 гр твердого сиру. Маринад: 1 цибулина, 2 моркви, 1 корінь селери, 1 корінь петрушки, 2 лаврових листки, 5 горошин чорного перцю, 2 столові ложки винного оцту, 1 лимон, сіль, 1 чайна ложка меленої паприки. Процес приготування: для маринаду цибулю нарізати півкільцями, а коріння скибочками - моркву, селеру, петрушку.... |