Головна » Статті » Рецепти


Дуже простий у приготуванні салат, ні будь майонезу, тільки масло рослинне оцет в якості заправки. Що необхідно для приготування: шинки грамів триста, брокколі теж така кількість, олія, оцет, сіль, мелений перець, часник.

Як готується: брокколі протягом семи хвилин потрібно відварити у воді, не забуваємо додати сіль. Потім брокколі потрібно вийняти з води, дати охолонути і нарізати кубиками, або просто розібрати на дрібні суцвіття.
Шинку спочатку кружечками...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Напевно, хто був у країнах Середземномор'я та Близького Сходу, пробував місцевий хліб, званий піта, який зазвичай порожнистий усередині. Піту так зручно начиняти м'ясом, овочами, рибою, салатом, паштетами. Все, що душа забажає. І завжди смачно!Необхідні умови: 3 склянки білої пшеничної муки, 1 стакан води, про 1 чайній ложці - дріжджів, цукру, солі.
Процес приготування: Нагріти воду до температури 35-37Си розмішати в ній цукор і дріжджі. Накрити полотняною серветкою, нехай дріжджі...
Переглядів: 754
Рецепти | | Коментарі (0)

Якось в гостях довелося мені пробувати один дуже смачний салатик. У складі серед інших інгредієнтів були хрусткі сухарики. Напитала рецепт у господині і тепер частенько сама такий салатик вдома готую. Він простий, смачний і хрумтить.)) Сухарики для салату потрібно готувати самим, магазинні я особисто взагалі не купую, вважаю, що там одна суцільна хімія...Так от, нам потрібна одна баночка кукурудзи, майонез, пів батона, філе куряче, сиру двісті грам.

Спочатку...
Переглядів: 787
Рецепти | | Коментарі (0)

Приготований за цим рецептом паштет дивно ніжним на смак, ну а використання в цьому блюді ароматного і трохи солодкуватого повидла надає такому паштету оригінальний і дуже цікавий присмак.

Продукти для приготування: 600 грамів курячої печінки, 130 г яблучного повидла, одна середня ріпчаста цибулина, одна морква, два курячих яйця, 200 мл жирних вершків, дві скибочки пшеничного хліба (тільки м'якуш), 20 грамів вершкового масла для смаження і 100 грамів для...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Просто на диво смачні цукерки - іриски з кавовим смаком! Ну а саме чудове в запропонованому рецепті те, що приготування подібної солодощі дуже-дуже просте, інгредієнти беруться самі прості і дуже доступні і готові до вживання такі цукерки-іриски будуть буквально через пару годинок - як тільки гарненько застигнуть!

Для того, щоб зробити такі іриски з кавовим смаком, вам будуть потрібні такі продукти: 200 мл вершків 30-процентної жирності, 80 грамів...
Переглядів: 721
Рецепти | | Коментарі (0)

Спосіб приготувати ароматну і пряне м'ясо, яке виходить м'яким і соковитим. Кориця з гірчицею надають яловичині особливий гіркувато-солодкуватий присмак. можна взяти свинину, телятину або курятину. Тільки перевіряти на готовність, щоб не пересушить.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті яловичини, 5 зубчиків часнику, 2 ст. ложки рафінованої олії, 1 стакан червоного сухого вина, 1 ст. л меленої паприки, 4 ст. ложки гірчиці, 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложки червоного гострого...
Переглядів: 704
Рецепти | | Коментарі (0)

Обсмажена і потім тушкована в пряному цибульному соусі свинина - надзвичайно ніжна і ароматна. Дуже добре поєднується з гарніром із вареної картоплі або картопляним пюре.Ингредиенты: 1 кг свинячих ребер, нарізані з кістки, 4 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, півсклянки портвейну Масандра, 1 ст. ложка коньяку,
півсклянки чорного перцю горошком, сіль.
Процес приготування: добре стовкти В ступці горошини чорного перцю. Змішати з сіллю і обваляти кожен шматок м'яса з...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

Горбуша солона - дуже смачна і корисна риба! Вона підходить для приготування бутербродів з маслом і для приготування салатів. Ось рецепт одного такого салату я предлагаю.Ингредиенты потрібні такі: слабосолона горбуша, яйця перепелині, салатні свіжі листочки, огірок свіжий, рослинна рафінована олія, оцет, гірчиця (опціонально, для любителів пікантного смаку).

Як готувати салат з горбушею: яйця перепелині потрібно відварити, залити холодною водою, охолодити, почистити і розрізати на дві половинки.
Горбушу...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивно смачний салат можна приготувати з курячого філе, стиглих авокадо, яблук, листочків салатних, лимона, лайма і масла рослинного. Власне всі інгредієнти я вже перерахувала, тепер залишилося тільки пояснити, як правильно готується салатик.
Авокадо розрізаємо на дві частини, різко кісточку ніж вставляємо і виймаємо кістка. Саму м'якоть нарізаємо кубиками. Кубики в купку збираємо і видавлюємо на них свіжий лимонний сік. Яблука очищаємо від шкірки і теж ріжемо кубиками, поливаємо їх...
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Важлива складова салату, майстерно приготовлена заправка, облагородить, зробивши смачними і апетитними будь-які інгредієнти і саму нудну траву.Необходимые продукти: 200 г суміші салатного міксу (листя качанового, руколлы, фриссе, айсберга), 1/3 черствого батона білого хліба, 2 жовтки (заздалегідь витриманих до кімнатної температури), півсклянки оливкової олії, 2 столові ложки діжонської гірчиці, винного оцту і натертого пармезану (або будь-якого твердого сиру, жменя кедрових горіхів, мелений чорний перець
Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4161-4170 4171-4180 4181-4190 4191-4200 4201-4210 ... 4691-4700 4701-4708