Головна » Статті » Рецепти |
Напевно, хто був у країнах Середземномор'я та Близького Сходу, пробував місцевий хліб, званий піта, який зазвичай порожнистий усередині. Піту так зручно начиняти м'ясом, овочами, рибою, салатом, паштетами. Все, що душа забажає. І завжди смачно!Необхідні умови: 3 склянки білої пшеничної муки, 1 стакан води, про 1 чайній ложці - дріжджів, цукру, солі. Процес приготування: Нагріти воду до температури 35-37Си розмішати в ній цукор і дріжджі. Накрити полотняною серветкою, нехай дріжджі... |
Спосіб приготувати ароматну і пряне м'ясо, яке виходить м'яким і соковитим. Кориця з гірчицею надають яловичині особливий гіркувато-солодкуватий присмак. можна взяти свинину, телятину або курятину. Тільки перевіряти на готовність, щоб не пересушить.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті яловичини, 5 зубчиків часнику, 2 ст. ложки рафінованої олії, 1 стакан червоного сухого вина, 1 ст. л меленої паприки, 4 ст. ложки гірчиці, 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложки червоного гострого... |
Обсмажена і потім тушкована в пряному цибульному соусі свинина - надзвичайно ніжна і ароматна. Дуже добре поєднується з гарніром із вареної картоплі або картопляним пюре.Ингредиенты: 1 кг свинячих ребер, нарізані з кістки, 4 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, півсклянки портвейну Масандра, 1 ст. ложка коньяку, півсклянки чорного перцю горошком, сіль. Процес приготування: добре стовкти В ступці горошини чорного перцю. Змішати з сіллю і обваляти кожен шматок м'яса з... |
Важлива складова салату, майстерно приготовлена заправка, облагородить, зробивши смачними і апетитними будь-які інгредієнти і саму нудну траву.Необходимые продукти: 200 г суміші салатного міксу (листя качанового, руколлы, фриссе, айсберга), 1/3 черствого батона білого хліба, 2 жовтки (заздалегідь витриманих до кімнатної температури), півсклянки оливкової олії, 2 столові ложки діжонської гірчиці, винного оцту і натертого пармезану (або будь-якого твердого сиру, жменя кедрових горіхів, мелений чорний перець Процес приготування: кедрові горішки обсмажити на... |