Головна » Статті » Рецепти |
Віденський вишневий пиріг - надзвичайно смачна випічка. Ніжне тісто, кислинка вишні і легкий мигдальний аромат кружляють голову не тільки сладкоежкам.Необходимые продукти: 400 г свіжої або замороженої вишні, 200 гр білого пшеничного борошна, 200 гр розм'якшеного вершкового масла, 4 яйця, 150 гр цукрової пудри, жменя різаного мигдалю, 50 гр цукрової пудри для посипання, 1 чайна ложка розпушувача, 3-5 крапель ванільного екстракту, щіпка солі. Процес приготування: якщо вишня взята заморожена, то... |
Салат смачний, але прямо таки б'є по кишені. До складу його входить червона ікра, а це продукт дуже дорогий і не кожному по кишені. Але на самі знаменні свята все-таки можна приготувати "Морську перлину". Потрібні такі інгредієнти: баночка червоної ікри, одне перепелине яйце, чотири курячі яйця, пів кіло заморожених кальмарів і одна невелика пачка крабових паличок (можна замінити палички крабовим м'ясом), майонез, сіль. Як готувати: і одне... |
Красиве, смачне і корисне желе на основі цитрусових та їх сока.Необходимые продукти: 10 апельсинів, 8 мандарин, 4 грейпфрута, 6 пакетиків швидкорозчинного желатину по 15 гр, 1 чайна ложка будь-якого апельсинового лікеру (або вишневого). Процес приготування: 5 апельсинів, 4 мандарин і 2 грейпфрутів вичавити сік, перелити в каструльку. Інші цитрусові очистити від шкірки, розділити на часточки і ретельно видалити з них шкірку, одержаний при цьому сік теж вилити в каструлю.... |
Смачний хлібець, смак соди не відчувається зовсім. Процес приготування: 500 г борошна з висівками, 500 мл нежирного кефіру, 2 столові ложки родзинок без кісточок, 3 столові ложки очищеного насіння соняшнику, 1 столова ложка кунжутного насіння, 1 чайна ложка соди, 1 чайна ложка морської солі Процес приготування: Змішати борошно, соду і сіль і все перемішати. Зробити ямку, влити кефір і замісити тісто. Насіння соняшнику і кунжуту злегка підсушити на сухій... |
Це одна з найпоширеніших на сьогоднішній день страву, а історія його веде нас до Франції 19 століття. Кожен поважаючий себе французький кухар, знає не менше семи рецептів приготування омлету. Але нам не треба сім, ми зробимо дуже смачний, так би мовити, справжній французький омлет. •Всі фахівці стверджують, що головне в приготуванні це сковорідка. Вона повинна бути масивно і мати товсте дно. •Молоко звичайно смачно-корисно, але не... |