Головна » Статті » Рецепти |
Свинина, запечена в духовці під подвійним шаром, цибулі і рису, виходить дуже ніжною і соковитою. Таке смачне і ситне м'ясне блюдо краще всього подавати з овочевим гарніром - відварною картоплею, цвітною капустою або брокколі, зеленою квасолею або горщиком. Вид свинини для кращого приготування - корейка, лопаткова або задня часть.Необходимые продукти: 1 кг свинячого м'яса, 1 кг ріпчастої цибулі, пів кіло твердого сиру, сіль, чорний і червоний мелений перець, 1... |
Ніжні котлетки їх рубленого курячого м'яса, приготовані на пару, стануть чудовим блюдом для дітей, а також людей на щадить дієті або дотримуються здорового харчування. Якщо їх підсмажити до апетитної рум'яної скоринки, то це буде святом для гурмана.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 1 яйце, 3 столові ложки картопляного крохмалю, жменя зелені кропу і петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком, олія. Процес приготування: курятину попередньо на годину покласти... |
Соковите м'ясо готується разом з гарніром. Запечена в сметанному соусі виходить ніжним і вкусным.Необходимые продукти: півтора-два кг м'яса без кісток, будь-який на вибір - яловичина, свинина, телятина, курятина, 2 кг картоплі, 3 великі цибулини, 2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки пшеничного борошна, півсклянки сметани, жменя зелені петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: м'ясо нарізати невеликими шматками. Цибулю порізати дрібними кубиками. Розігріти сковороду, налити... |
М'ясний рулет з яйцем і зеленню, соковитий і смачний, не такий вже і легкий у приготуванні. Стане ефектною закускою на святковому столі. Також можна начиняти його вареною морквиною, шпинатом, цвітною капустою або брокколи.Необходимые продукти: 1 кг фаршу (яловичина+свинина), 1 цибулина, 4 яйця, пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки соєвого соусу, рослинна олія для смаження, сіль, перець мелений чорний і червоний. Процес приготування: Фарш заправити сіллю і перцем. Цибулю... |
Історія замовчує, як гімн французької революції надихнув приготувати цей салат, рожевого кольору. Смак його легкий і насичений, з пряною ноткой.Необходимые продукти: 1 невеликий корінь селери, 1 буряк, 3 свіжих помідора, чверть качана савойської капусти, 2 яйця, 1 лимон, півсклянки оливкової олії, столова ложка яблучного оцту, сіль, чорний перець мелений, жменю нарізаної зелені петрушки. Процес приготування: Селера і буряк натерти на крупній тертці. Помідори потримати 5 хвилин окропі, потім відразу... |