Головна » Статті » Рецепти


Даний рецепт відноситься до іспанської кухні і цікавий своїм оригінальним ніжним смаком завдяки багатому і дуже незвичайному поєднанню інгредієнтів! Процес приготування такого салату досить легкий і займе зовсім небагато часу.

Що знадобиться для того, щоб приготувати цей салатик: одна куряча грудка без шкіри (середнього розміру), 200 грамів курячої печінки, три невеликі груші, сік одного лимона, 150 г зелених оливок без кісточок, один невеликий перець жовтого кольору, одна чайна...
Переглядів: 698
Рецепти | | Коментарі (0)

Свинина, запечена в духовці під подвійним шаром, цибулі і рису, виходить дуже ніжною і соковитою. Таке смачне і ситне м'ясне блюдо краще всього подавати з овочевим гарніром - відварною картоплею, цвітною капустою або брокколі, зеленою квасолею або горщиком. Вид свинини для кращого приготування - корейка, лопаткова або задня часть.Необходимые продукти: 1 кг свинячого м'яса, 1 кг ріпчастої цибулі, пів кіло твердого сиру, сіль, чорний і червоний мелений перець, 1...
Переглядів: 601
Рецепти | | Коментарі (0)

Такі цукерки за своїм зовнішнім виглядом виходять дуже схожими на цукерки "Рафаелло" швидше за все із-за того, що вони теж білого кольору і обсипані кокосовою стружкою, ось тільки всередині, ці цукерки з вершковим сиром абсолютно інші, та й на смак вони абсолютно різні.

Для того, щоб зробити такі домашні цукерки з сиром Маскарпоне вам будуть потрібні наступні складові: 150 грамів цукрової пудри (ну або ж можна використовувати цукровий...
Переглядів: 787
Рецепти | | Коментарі (0)

Ніжні котлетки їх рубленого курячого м'яса, приготовані на пару, стануть чудовим блюдом для дітей, а також людей на щадить дієті або дотримуються здорового харчування. Якщо їх підсмажити до апетитної рум'яної скоринки, то це буде святом для гурмана.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 1 яйце, 3 столові ложки картопляного крохмалю, жменя зелені кропу і петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком, олія.
Процес приготування: курятину попередньо на годину покласти...
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Замариновані таким незвичайним чином грибочки виходити пікантними і гострими на смак, з'їдаються вони напрочуд швидко, хоча також можуть зберігається протягом тижня в холодильнику, але тільки щільно закритими кришкою.

Складові: один кілограм коричневих печериць (бажано вибрати грибочки маленького розміру або ж розрізати їх навпіл), чотири столові ложки натурального меду, чотири столові ложки оливкової олії, 10-12 зубчиків часнику (краще молодий м'який часник), чотири гілочки чебрецю, одна чайна ложка меленого чилі,...
Переглядів: 648
Рецепти | | Коментарі (0)

Соковите м'ясо готується разом з гарніром. Запечена в сметанному соусі виходить ніжним і вкусным.Необходимые продукти: півтора-два кг м'яса без кісток, будь-який на вибір - яловичина, свинина, телятина, курятина, 2 кг картоплі, 3 великі цибулини,
2 столові ложки рослинної олії, 2 столові ложки пшеничного борошна, півсклянки сметани, жменя зелені петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: м'ясо нарізати невеликими шматками. Цибулю порізати дрібними кубиками.
Розігріти сковороду, налити...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт просто приголомшливо смачного і зовсім нескладного приготування паштету приготованого на основі печериць та кисломолочного сиру, чудово підходить в якості намазки на хлібні скибочки або сухарики - виходить дуже-дуже смачно!

Список необхідних для приготування паштету продуктів: 250 грамів свіжих печериць, 200 г кисломолочного сиру, 100 грамів сметани, одна ріпчаста цибулина побільше, одна середнього розміру морква, чорний мелений перець і сіль за смаком, а також пара-трійка столових ложок оливкової...
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

М'ясний рулет з яйцем і зеленню, соковитий і смачний, не такий вже і легкий у приготуванні. Стане ефектною закускою на святковому столі. Також можна начиняти його вареною морквиною, шпинатом, цвітною капустою або брокколи.Необходимые продукти: 1 кг фаршу (яловичина+свинина), 1 цибулина, 4 яйця, пучок петрушки і кропу, 2 столові ложки соєвого соусу, рослинна олія для смаження, сіль, перець мелений чорний і червоний.
Процес приготування: Фарш заправити сіллю і перцем.
Цибулю...
Переглядів: 667
Рецепти | | Коментарі (0)

Такий чудовий сметанно-желейний десерт политий хорошим шаром шоколаду дійсно виконаний та оформлений таким чином. що страва своїм зовнішнім виглядом як раз і відповідає назві ласощі. Десерт виходить напрочуд смачним і особливо сподобається тим, хто небайдужий до желе.

Для того, щоб приготувати таке "Сало в шоколаді" вам знадобляться такі інгредієнти: половина літра сметани, дві столові ложки желатину, три-чотири столові ложки вишневого сиропу (можна використовувати сироп з вишневого варення), цукрова...
Переглядів: 725
Рецепти | | Коментарі (0)

Історія замовчує, як гімн французької революції надихнув приготувати цей салат, рожевого кольору. Смак його легкий і насичений, з пряною ноткой.Необходимые продукти: 1 невеликий корінь селери, 1 буряк, 3 свіжих помідора, чверть качана савойської капусти, 2 яйця, 1 лимон, півсклянки оливкової олії, столова ложка яблучного оцту, сіль, чорний перець мелений, жменю нарізаної зелені петрушки.
Процес приготування: Селера і буряк натерти на крупній тертці.
Помідори потримати 5 хвилин окропі, потім відразу...
Переглядів: 680
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4081-4090 4091-4100 4101-4110 4111-4120 4121-4130 ... 4691-4700 4701-4708