Головна » Статті » Рецепти |
У кожній країні, у кожного народу, навіть у кожному місті є свої фірмові рецепти. Ось і ці смачні і ніжні котлети іменуються італійськими, оскільки в їх складі відомі сири Италии.Необходимые продукти: 500 г яловичого фаршу, 250 гр бекону, 250 гр сиру "Рікотта", 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 1 яйце, півсклянки кедрових горішків, стакан хлібних крихт, пучок петрушки, 3 гілочки базиліка, 1 лимон, 2 столові ложки тертого пармезану, рослинна олія... |
Багатьом відомо популярне блюдо грузинської кухні - сациві, приготоване з курки або індички в спеціальному соусі з волоських горіхів. Не менш смачна в подібному виконанні і риба, краще нежирна - мерлуза, нототенія, морський язик, ледяная.Продукты: 500 г рибного філе, 1 склянка волоських горіхів, 1 лимон, 3 репчатых цибулини, 4 зубчики часнику, по 1чайной ложки насіння кінзи, меленої кориці і гвоздики, 3 лаврові листки, 7 горошин чорного перцю, зелений стручок... |
В одному з фільмів фігурувало м'ясо по-аргентинськи. Не знаю, як його готувати, але ось є рецепт відмінного рагу з південноамериканським калоритом.Продукты: 350 г яловичого фаршу, 250 г копчених сардельок, 250 г тонких мисливських сосисок, 250 варено-копченої ковбаси, 2 ріпчасті цибулини, 1 зубчик часнику, 1 яйце, півсклянки крихт білого хліба, 300 г білої і червоної консервованої квасолі, 400 г очищених томатів у власному соку, 2 перчика чилі, пучок кінзи,... |
Курка - ідеальний об'єкт для кулінарних експериментів. Курятина має досить нейтральний смак, що дозволяє облагороджувати її різними пряними добавками і специями.Необходимые продукти: 8 стегенець, 10 картоплин, 2 цибулини, 6 зубчиків часнику, склянка рідкого меду, за смаком: сіль, каррі, мелені паприка і чорний перець. Процес приготування: Заздалегідь в мундирі, відварити до підлозі готовності картоплю. З'єднати мед, сіль, паприку, перець і каррі, залити половиною склянки окропу. Добре розмішати. глибоку... |
Смажені в клярі медальйони з капустыВкусный рецепт для тих, хто не їсть м'яса і любить капусту в різних видах приготовлену. Такі капустяні смажені гуртки особливо гарні з молодої капусти. Подають на стіл як самостійне блюдо, посипавши рубаною зеленню, зі свіжими овочами, зі сметаною або томатним соусом. Або можна використовувати як гарнір до будь-якого м'яса. Необхідні продукти: 2-3 невеликих щільних, бажано витягнутих качана капусти, 3 яйця, 4 столові ложки борошна... |