Головна » Статті » Рецепти


Змінюючи види панірування, можна щоразу ніби винаходити нове блюдо. Оновлений, оригінальний смак, нові нотки додасть звичної курочці крекерное панирование. Крекери для даного рецепта краще взяти з присмаком бекону або копченого м'яса, наприклад "бутербродні".Необходимые продукти: 500 г курячого філе, 400 гр крекерів, 2 яйця, сіль, чорний і червоний мелений перець, олія соняшникова рафінована для смаження.
Процес приготування: Філе розрізати на порційні шматки, трохи відбити молоточком. Натерти сумішшю солі і перців,...
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один варіант того, як можна використовувати надлишки варених великодніх яєць, які варять у великих кількостях на свято Пасхи - яєчний паштет-паста з додаванням консервованої печінки тріски. Це апетитна і смачна намазки на хліб, яка чудово підійде, наприклад, на сніданок.

Список складових, які вам будуть потрібні для приготування такого паштету: вісім курячих яєць (попередньо зварених круто), одна банка консервованої печінки тріски, одна досить великого розміру головка ріпчастої цибулі,...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Ще один варіант, як смачно приготувати курку, використовуючи спеціальний пряний, гірко-кисло-солодкий соус-маринад.Необходимые продукти: курка на 1.5-2 кг, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, по половині склянки білого вина, томатної пасти та кетчупу, 1 столова ложка меду, 2 столові ложки соєвого соусу, по 1 чайної ложки сухої меленої паприки, базиліка, чорного і червоного пекучого перцю, сіль.
Процес приготування: Курочку обробити на порційні шматки. Дрібно нарізати цибулю, часник пропустити через прес.
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

Індичка - смачна і соковита птах, але, порівняно з курятиною, вимагає трохи більшого часу для приготовления.Особенно вдалою виходить запечная індичка.
Необхідні продукти: 1 кг філе идейки, 5 зубчики часнику, 1 лимон, 1 столова ложка сухого базиліка, сіль, червоний і чорний мелений перець, 3 столові ложки оливкової олії.
Процес приготування: Філе індички промити, обсушити паперовими рушниками, проколоти в кількох місцях довгим гострим ножем. Часник нарізати на тонкі часточки, зняти...
Переглядів: 622
Рецепти | | Коментарі (0)

Подібні цукерки мають досить незвичайний і оригінальний смак, так як готувати їх на основі десертного шоколадного плавленого сирка, тим не менш цукерки, приготовані у відповідності з даним рецептом, багатьом припадуть до смаку, ну а готуються вони дуже навіть легко і просто, а крім того швидко!

Для того, щоб зробити такі домашні сирно-шоколадні цукерки вам буде потрібно такий набір складових: дві плитки (200 грамів) молочного шоколаду, 100 грамів солодкуватого...
Переглядів: 729
Рецепти | | Коментарі (0)

Ситний Салат, в якому поєднуються м'ясо, варені овочі і шматочки смаженого омлета.Необходимые продукти: 250 г відвареного м'яса (яловичина або баранина)
2 варені картоплі, 1 зварена морквина, 1 свіже яблуко, 3 маринованих огірки, склянка зеленого консервованого горошку, 2 свіжих яйця, півсклянки молока, півсклянки сметани і майонезу, пучок петрушки, 1 столова ложка вершкового масла, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: М'ясо, картоплю і моркву нарізати невеликими кубиками (в 1 см розміром)....
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачний і красивий желейний торт з додаванням мармеладу і бісквітним коржем в якості основи порадує ласунів у звичайні дні або ж чудово прикрасить святковий стіл і здивує гостей своїм приголомшливим смаком!

Необхідні продукти: для бісквітного коржа - третину склянки цукрового піску, півсклянки борошна, три яйця; для желейної основи - 500 грамів сметани, два 25-грамових пакетика желатину, третину склянки цукру, пів кілограма (або навіть трохи більше) мармеладу різних сортів;...
Переглядів: 726
Рецепти | | Коментарі (0)

Цей рецепт оригінальної закуски з досить простих продуктів підійде тим, хто любить картоплю з оселедцем, ось тільки для того, щоб два цих простих продукту перетворити в такий "шедевр" доведеться витратити якийсь час...

Складові: три-чотири картоплини, трохи вершкового масла, одне куряче яйце, одна середнього розміру оселедець (слабосолона), 300 грамів м'якого сиру, три-чотири столові ложки сметани, два-три маринованих огірка (дрібних), чорний перець і сіль, а також зелень кропу і трохи...
Переглядів: 710
Рецепти | | Коментарі (0)

Симпатичною рис з рожевими вкрапленнями стане смачним самостійною стравою для вегетаріанців або хорошим гарніром до рыбе.Необходимые продукти: склянку довгого рису, 250 гр крабових паличок, 1 цибулина, чорний мелений перець, мелене паприка, 2 столові ложки соняшникової рафінованої масло, 1 лимон, сіль.
Процес приготування: Закип'ятити в каструлі з товстим дном 2 склянки води, посолити, додати 1 чайну ложку лимонного соку і 1 столову ложку рослинної олії, запустити промитий рис, розмішати. Зменшити...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Морква буде ще корисніше, якщо нею, буквально, нашпигувати улюблені тюфтельки. Смачно! Особливо, якщо подати тефтелі з зеленим салатом і свіжими овощами.Необходимые продукти: 500 гр фаршу (яловичина+свинина), 3 морквини, 1 цибулина,
півсклянки томатної пасти, 2 столові ложки пшеничного борошна, 3 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Процес приготування: Цибулю і моркву натерти на тертці, змішати з фаршем, посолити і поперчити.
Сформувати тефтелі завбільшки...
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4101-4110 4111-4120 4121-4130 4131-4140 4141-4150 ... 4691-4700 4701-4708