Головна » Статті » Рецепти


Вкрай простий рецепт цукерок як необхідним складовим, так і щодо самого процесу їх приготування; ну а на смак такі цукерочки виходять дуже навіть непоганими - з незвичайним ніжний кисло-солодкий смак, що нагадує смак трохи щербету або помадки. Ну а якщо такі цукерочки красиво і по-святковому прикрасити, то вони будуть виглядати дуже навіть гарно!

Список продуктів, які знадобляться для того, щоб виготовити такі цукерочки: 10 столових ложок сметани 15-відсоткової...
Переглядів: 1247
Рецепти | | Коментарі (0)

Люблю булочки, тісто для них готую за допомогою хлібопічки. Ручки залишаються чистими, борошно по всьому столу не розкидається і посуд залишається чистою. Загалом це швидко і дуже зручно. Я можу робити манікюр, а тісто сама собі замішується, піднімається, расстаивается.
Інгредієнти: борошна пів кіло, чайна ложка з гіркою сухих дріжджів, вершкового масла тридцять грамів, чайна ложка солі, цукру півтори столових ложки, сироватки або води 310 мл. На сироватці тісто смачніше,...
Переглядів: 1278
Рецепти | | Коментарі (0)

На наших обідніх столах такий продукт, як морквина по-корейськи" давно вже став звичним, буденним і багатьма улюбленою стравою, даний рецепт страви прекрасно підійде для тих, хто любить такий корисний овоч, як селера - його пропонують приготувати точно таким же чином, замінивши морквину. Виходить ароматна пряна закуска, дуже смачна при цьому.

Таким чином, щоб приготувати селера "корейко" вам знадобиться: близько 700-800 грамів кореня селери, шість столових ложок соєвого соусу,...
Переглядів: 1140
Рецепти | | Коментарі (0)

Оригінальне і смачне блюдо з пікантною і екзотичної ноткою. Приємна кислинка ківі відмінно поєднується з ніжним курячим мясом.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 2 плоду ківі, 1 яйце, 3 столові ложки пшеничного білого борошна, півсклянки мелених в крихту горіхів (фундук або мигдаль), сіль, перець (мелений чорний і червоний), олія для смаження.
Процес приготування: курятину вимити й обсушити. Трохи відбити молоточком. Гострим ножем прорізати кишеньку. Зверху і всередині натерти сумішшю солі...
Переглядів: 671
Рецепти | | Коментарі (0)

Для любителів оригінальних рецептів з куркою. Солодкість абрикосів підкреслюється кислинкою помідорів і пряним букетом вина і специй.Необходимые продукти: 4 курячих філе, півкіло соковитих свіжих абрикос, 2 цибулини, 3 помідори, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 склянка білого сухого вина, пучок петрушки, спеції - чайна ложка сухого базиліка і пів чайної ложки зіра, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком.
Процес приготування: філе розрізати...
Переглядів: 674
Рецепти | | Коментарі (0)

Тахинская паста (тхина або тахін) - це своєрідна паста-соус з кунжуту, досить часто цей продукт вказується в якості інгредієнта для приготування всіляких страв (хумуса, страв з м'яса або овочів, до закусок і соусів, до випічці). Також тахинскую пасту можна буде додавати різні страви за вашим бажанням в якості своєрідного доповнення для додання їм оригінального смаку.

Отже, для того, щоб зробити таку кунжутную пасту вам буде потрібно в першу...
Переглядів: 736
Рецепти | | Коментарі (0)

Подібні домашні цукерки виходять дуже недорогими за витратами продуктів, але дуже смачненькими, незважаючи на всю їх простоту. Часу і сил на їх приготування потрібно зовсім трошки - хвилин 20-30 і ласощі готовий, так що цей рецепт чудово підходить для того, щоб приготувати смачну солодкість "на швидку руку".

Інгредієнтів для самостійного приготування таких цукерок, як вже говорилося вище, необхідно буде зовсім небагато: одна плитка шоколаду (шоколад можна вибирати у...
Переглядів: 826
Рецепти | | Коментарі (0)

Цікавий рецепт, з серії, що ще смачного на святковий стіл можна приготувати з курячого филе.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 8 картоплин, 4 смужки бекону, 200 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, півсклянки білого сухого вина, 1 столова ложка соєвого соусу, сушені спеції - базилік, коріандр, кріп, сіль, чорний і червоний мелений перець, олія для смаження.
Процес приготування: змішати соєвий соус, вино, подрібнений часник, сіль, перець і спеції. Кожне філе...
Переглядів: 684
Рецепти | | Коментарі (0)

Дивно простенький по приготуванню і складу рецептик, але разом з цим просто чудово смачний, а особливо добре ласує ним з картоплею і з оселедцем - ну просто смакота вийде!

Необхідні для приготування складові: 300 грамів буряка, 70 грамів зеленої цибульки, один зубчик часнику, 150 мілілітрів сухого червоного вина (за відсутністю оного можна замінити його змішавши три-чотири столові ложки оцту та 100 мілілітрів води), лавровий листок, чорний перець горошком,...
Переглядів: 687
Рецепти | | Коментарі (0)

Ошатна курочка, тушкована під помідорним і цибульним шарами, виходить досить апетитною і привабливою. Виглядає красиво в цьому ніжно-рожевому соусі. Страва має пряний і гармонійний смак пропеченою курятини, кисло-солодких помідорів і пікантного лука.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 3-4 стиглих соковитих помідора, 2 червоних цибулини, півлітра сметани, півсклянки олії, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Кожне філе трохи відбити молоточком. Замаринувати на півгодини в суміші олії, солі...
Переглядів: 626
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 4071-4080 4081-4090 4091-4100 4101-4110 4111-4120 ... 4691-4700 4701-4708