Головна » Статті » Рецепти |
Оригінальне і смачне блюдо з пікантною і екзотичної ноткою. Приємна кислинка ківі відмінно поєднується з ніжним курячим мясом.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 2 плоду ківі, 1 яйце, 3 столові ложки пшеничного білого борошна, півсклянки мелених в крихту горіхів (фундук або мигдаль), сіль, перець (мелений чорний і червоний), олія для смаження. Процес приготування: курятину вимити й обсушити. Трохи відбити молоточком. Гострим ножем прорізати кишеньку. Зверху і всередині натерти сумішшю солі... |
Для любителів оригінальних рецептів з куркою. Солодкість абрикосів підкреслюється кислинкою помідорів і пряним букетом вина і специй.Необходимые продукти: 4 курячих філе, півкіло соковитих свіжих абрикос, 2 цибулини, 3 помідори, 1 ст. ложка борошна, 3 ст. ложки рослинної олії, 1 склянка білого сухого вина, пучок петрушки, спеції - чайна ложка сухого базиліка і пів чайної ложки зіра, сіль і перець (мелений чорний і червоний за смаком. Процес приготування: філе розрізати... |
Цікавий рецепт, з серії, що ще смачного на святковий стіл можна приготувати з курячого филе.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 8 картоплин, 4 смужки бекону, 200 гр твердого сиру, 2 зубчики часнику, півсклянки білого сухого вина, 1 столова ложка соєвого соусу, сушені спеції - базилік, коріандр, кріп, сіль, чорний і червоний мелений перець, олія для смаження. Процес приготування: змішати соєвий соус, вино, подрібнений часник, сіль, перець і спеції. Кожне філе... |
Дивно простенький по приготуванню і складу рецептик, але разом з цим просто чудово смачний, а особливо добре ласує ним з картоплею і з оселедцем - ну просто смакота вийде! Необхідні для приготування складові: 300 грамів буряка, 70 грамів зеленої цибульки, один зубчик часнику, 150 мілілітрів сухого червоного вина (за відсутністю оного можна замінити його змішавши три-чотири столові ложки оцту та 100 мілілітрів води), лавровий листок, чорний перець горошком,... |
Ошатна курочка, тушкована під помідорним і цибульним шарами, виходить досить апетитною і привабливою. Виглядає красиво в цьому ніжно-рожевому соусі. Страва має пряний і гармонійний смак пропеченою курятини, кисло-солодких помідорів і пікантного лука.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 3-4 стиглих соковитих помідора, 2 червоних цибулини, півлітра сметани, півсклянки олії, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Кожне філе трохи відбити молоточком. Замаринувати на півгодини в суміші олії, солі... |