Головна » Статті » Рецепти |
Паніровка може досить сильно змінити смак страви, додавши нові нотки, особливо, якщо гармонує з основним продуктом.Необходимые продукти: півкілограма курячого філе, стакан мигдалю, 2 яйця, 2 столові ложки борошна, столова ложка меленої солодкої паприки, чверть чайної ложки солі, по чайній ложці розмеленого чорного і червоного перцю, пів чайної ложки сухої гірчиці, масло рослинне для смаження. Процес приготування: курятину порізати смужками. Мигдаль бланшувати 5 хв в окропі, потім занурити в холодну... |
Звичне поєднання картоплі з м'ясом, приготоване по-старовинному в горщику. Томлене нехай і не російської печі, м'ясо виходить ніжним, а сама страва смачним і ароматным.Необходимые продукти: 500 г свинини без кісток, 1 кг картоплі, 1 ріпчаста цибулина, склянка сметани, 3 столові ложки рослинної олії, зелень і коріння петрушки і селери, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Процес приготування: М'ясо нарізати невеликими шматочками, очищений картопля - кубиками, цибулю -... |
Самі корисні чіпси - зі свіжих яблук. Виходить ароматне і хрустке ласощі для дітей і відмінна закуска до вина або шампанського для взрослых.Необходимые продукти: 3 яблука (краще тверді, сорт Антонівка, Семеринка, Голден), півсклянки цукру, 1 чайна ложка кориці. Процес приготування: Яблука ретельно вимити і витерти насухо. Спеціальним ножем з виїмкою видалити серцевину з насінням. Тепер найголовніше - нарізати яблука широким гострим ножем на тонкі скибочки-кружечки товщиною 3-4 мм |